Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz Clint Eastwood új filmje?

Clint Eastwoodot ismét szóba hozták egy korábbi filmtervével.

A Deadline arról értesült, hogy a The Ballad Of Richard Jewell lehet Clint Eastwood következő rendezésének tárgya. A Fox és a Disney filmjét már 2015-ben meg akarta rendezni Eastwood, de akkor zsákutcába futottak a próbálkozásai. A film alapját Marie Brenner 1997-es Vanity Fair-cikke, az American Nightmare: The Ballad of Richard Jewell adná, ami egy ártatlan biztonsági őrről szól, aki több életet is megmentett az 1996-os atlantai olimpiai robbantások idején, s akit később azzal vádoltak, hogy részt vett a merényletek kitervelésében.

A projektet már jó ideje fejlesztik, pár éve Jonah Hill játszotta volna el a főszerepet, Leonardo DiCaprio pedig az ügyvédje lett volna, aki segítette volna neki abban az időben, amikor a média terroristának állította be. Már egyik színész sem része a projektnek, csupán produceri kreditet kapnának a nyáron forgatni kezdett produkcióban.

Eastwood filmjei a közelmúltban váltakozó anyagi sikerrel kerültek bemutatásra a mozikban. A 2014-es American Sniper csak Amerikában 350 millió dolláros bevételt ért el, viszont például a tavaly bemutatott The 15:17 to Paris (aminek a premierje ki lett emelve a 2017-es díjszezonból), csak 36 milliós bevételt produkált Amerikában. A kettő között 2016-ban a Sully 125 millió dollárt termelt hazájában. Legutóbbi filmje, A csempész (The Mule) remekül teljesített, hiszen Amerikában 104, a világ többi részén pedig 68 millió dollárt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #1
    A csempész nekem jobban tetszett, mint a repcsis film.