Szekeres Viktor

The Dead Don't Die: megérkezett az idei zombis mozifilm előzetese

Idén is kapunk egy zombis mozifilmet.

A zombis műfaj rajongói régóta reklamálják, hogy Hollywood miért nem törődik velük, hiszen ebben az évtizedben tényleg csak elvétve láthattak zombifilmet, ráadásul azok felét is olyan pszeudoalkotások tették ki, mint a Resident Evil-franchise darabjai. A tavalyi Anna and The Apocalypse után idén a zombikat a Dead Don't Die fogja képviselni, íme a film előzetese.


Mondanunk sem kell, hogy ez sem egy nagy stúdió drága alkotása lesz, mindössze a Focus forgalmazza, viszont az mindenképp biztató, hogy az a Jim Jarmusch rendezte a filmet, aki már több évtizede számít kultikus filmesnek olyan alapművekkel, mint az Éjszaka a Földön, a Szellemkutya vagy a Halott ember - bár az is igaz, hogy a 2013-as Halhatatlan szeretők óta nem láttunk tőle semmit. Új filmjénej főbb szereplői: Bill Murray, Adam Driver, Chloë Sevigny, Tilda Swinton, Steve Buscemi és Tom Waits, valamint Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Sara Driver, RZA, Selena Gomez és Carol Kane. Nyugodt szívvel lehet állítani, hogy zombis filmnek ennyire erős szereplőgárdája még sosem volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #3
  A Zombieland óta nem rémlik jó zombis komédia. És már qurvára útálom, hogy nincs. De még jó zombis film se nagyon, a The Dead is 8 éves. Ebből a hazai mozikban lement a Zombieland. Egyszerűen nem jut eszembe más, pedig nekem még horrorkedvelőként van is rálátásom kicsit, mik jönnek ki. Szar, ótvar, jobb esetben felejthetően közepes filmek persze akadnak, de azokat miért kéne megnézni.
  Náci zombik, bár a 2. rész ott is necces, de igazából az első is egy kihagyott ziccer.
  Overlord... több pénzből az is jobb lehetett volna, sztori, forgatókönyv jó volt, de a színészek meg a kevés pénz miatt nem tudott kibontakozni.
  Utoljára szerkesztette: Zombee, 2019.04.16. 15:34:40
 • kalapos01 #2
  Egy. Milyen zombis filmet láttál le "mostanában"?
  Kettő. Zombis filmekben nem lehetnek fiatal/ismert színészek? (A te kedvenc zombis filmjeidben nem voltak?)

  Ha valaki zombis komédiát akar készíteni, akkor azt csinál, addig jó, amíg nem másra hallgat, de nem egy másik filmből csinál komédiát, hanem eleve komédiát csinál. Azt meg gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy nincs nagyon mit komolyan venni a műfajon, a zombik eleve elég abszurd dolgok.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.04.15. 09:51:24
 • wodka #1
  Qurvára útálom hogy mostanában minden zombis filmből komédiát próbálnak csinálni. Selena Gomez egy zombis filmben :( WTF...