Szekeres Viktor

Az oroszlánkirály: zseniálisan néz ki a teljes előzetes

Új előzetest kapott a The Lion King.

Megkapta teljes előzetesét Az oroszlánkirály (The Lion King) új változata, mellyel a Disney az élethű animációk mellett tette le a voksot. A filmet Jon Favreau rendezte, aki csapatával már A dzsungel könyvével bemutatta, hogy milyen technológiai újítások vannak Hollywood mellényzsebében, így nem meglepő, hogy ennél a filmnél sem fukarkodik a látvánnyal.


Az 1994-es animációs sikerfilm új változatában is jelen lesz A dzsungel könyvében használt virtuális valóság-technológia, de sokkal nagyobb súllyal, mint Maugli kalandjaiban. Favreau még a Unityhez és az Unrealhez hasonló játékmotorok használatáról is beszélt a 3D-s, valós idejű aspektus kapcsán. A filmet július 19-én mutatja be a Disney Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #7
    "teli a tár, nem sajnálom" jelenet lesz e ?
  • dregnarr1 #6
    A film folyamán egyre sötétedik majd, a valóságban is így történik az oroszlánoknál.
  • tibisan #5
    Ő belenőtte magát , annyira fentre hordj a tekintetét ,hogy magát köpködi .. mindenki ismeri már ,senkinek se kell bemutatni itt ..
  • tibisan #4
    Az eredeti szellemiségéhez az kellett volna , hogy Zordon fekete sörénye és sunyi ábrázata visszaköszönjön ( és ennyi elég is volt hogy elmenjen a kedvem a filmtől ) ehelyett kaptunk ( a dzsungel könyv után szabadon ) megint egy Sirkános ábrázatú nagymacskát .
  • ostoros #3
    Te mikor növöd ki a fikázást?
  • kalapos01 #2
    Szerintem sokan fogják feleslegesnek gondolni, de leírtad a lényeget: számodra felesleges. Másoknak készült. Számomra is felesleges volt Willem Defoe Van Gogh-filmje, de sokan szerették, és ezt is fogják sokan szeretni, főleg, ha hű marad az eredeti szellemiségéhez. És ha a gyerekek megnézik és csillogó szemmel jönnek ki, hogy milyen jó volt, akkor nem hiszem, hogy megéri savanyújóskázni, hogy te nem vehettél rá jegyet. Érthető, ha valaki elvárja, hogy minden film neki készüljön, utána meg fikáz, ha mást is targetálnak, de szerintem ezt idővel kinövi az ember.
  • tibisan #1
    Attól még , hogy 3d- modellezésre használatos virtuális világ és játékmotrokat használtak hozzá számomra teljesen felesleges és unalmas film ebben a formában , látványilag hiába újabb az egész , a dzsungel könyve nekem jobban tetszett külsőre.
    Az Aladdin se fogott meg , Will Smith-el valószínűleg el lehet adni majd , de ez a Disney "természetfilm" vagy mert láttam elég afrikás állatos filmet a tv-ben engem már nem tudna becsalni a moziba .De várjuk a többi hasonló csodát, Bambi-t , Suzi és tekergőt , Macskarisztokraták-at, meg a többit.
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2019.04.11. 18:09:24