Szekeres Viktor

Joker: jól sikerült az első plakát is

Nem csak előzetest kapott a Joker.

Még az első előzetes kiadását megelőzően közzétették Joker saját filmjének plakátját is, ami elég stílusos lett, és önmagáért beszél. A Warner Bros. és a DC Entertainment Jokeres eredetfilmje nem egy nagyszabású blockbuster lesz, a költségvetés a The Hollywood Reporter értesülése szerint 55 millió dollár, ami azt jelenti, hogy a Joker az olcsóbb képregényes adaptációk közé fog tartozni.

Az, hogy a filmben Joaquin Phoenix alakítja a gonosztevőt, egyébként nem jelenti azt, hogy a Warner elégedetlen lenne a Suicide Squadban Jokert alakító Jared Leto teljesítményével, amit az is igazol, hogy számára egy másik Joker-filmet kezdtek el fejleszteni, amiből talán még mindig lehet valami.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Eleve másféle karaktert pitcheltek anno más készítők, így nem is nagyon merülhetett fel Leto, és most kiderül, hogy van-e annyira merész, hogy Letót is továbbvigyék és bevállalják a kétféle Jokert. Ez nyilván ugyanúgy másféle univerzum, mint ahogy a Bale és Affleck-féle Batman is más volt. Képregényben is sok vonal megy egymás mellett olykor.
  • takysoft #1
    "nem jelenti azt, hogy a Warner elégedetlen lenne a Suicide Squadban Jokert alakító Jared Leto teljesítményével"

    Hát azért van egy ilyen szaga a dolognak...