Szekeres Viktor

Megvan Chucky hangja az új Gyerekjátékban

Brad Dourif nem tér vissza az új Child's Playre.

Mark Hamill lesz a szinkronhangja Chuckynak, a sorozatgyilkos játékbabának a Gyerekjáték (Child's Play) új változatában, s ezt maga a színész jelentette be. A film főszereplője Aubrey Plaza és Brian Tyree Henry, valamint Gabriel Bateman lesz, és a történet alapján klasszikus feldolgozással lesz dolgunk, amiben egy anya gyerekének vesz egy játékbabát, majd miután közelében megmagyarázhatatlan halálesetek kezdenek történni, a kisfiút kezdik el gyanúsítani.


Az MGM filmjének amerikai premierje június 21-én lesz, mely napon jelen állás szerint csak a Toy Story 4 kerülne mozikba, ugyanis a The Grudge korábban ide belőtt rebootját már kimozgatták. Itthon 27-én láthatjuk a horrort, ami elég fura időpont, hiszen az Annabelle 3 is ekkor nyit nálunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Attól, hogy valaki jó vagy rohadt jó, amit nem vitatok, még nem jelenti azt, hogy nincsenek nála jobbak vagy ugyanolyan jók. Tippre a többség az eredeti Gyerekjátékokat is szinkronnal nézte, és annak ellenére, hogy kábé mindegyik filmben más volt Chucky magyar hangja, nem egy nagyon jó lett.

    Meg egyébként is, aki szinkronosan néz filmeket, annak sokkal többet ad, hogy szinkronnal láthatja, mint az, hogy ki hangolja az egyik karaktert. Szóval élni és élni hagyni. Neked eredetiben lesz jobb, de a többség nem fog magára vetni.
  • takysoft #3
    Hát... Mark Hammil Joker-e az összes Batman játékban és animációban konkrétan zseniális.
    Ugyanazt a beteg őrületet ha itt is hozza, akkor garantált minőség :)

    Magára vessen, aki szinkronnal nézi..
  • kalapos01 #2
    Pont ugyanez. Ha a régi stílus marad, király lenne. Ez az új, komédiás nekem nem annyira jöttt be.
  • Zombee #1
    Az Annabelle 3 biztosan nem érdekel, nekem az első is bőven elég volt. A Gyerekjáték még kérdéses, az eredeti első két rész nagyon jó (többi folytatás kevésbé). De így látatlanban, ha valamelyikre elmegyek, az a Gyerekjáték lesz, maga a slasher műfaj is kedvesebb nekem.