Szekeres Viktor

Újabb 90-es évekbeli kultfilm kap modern feldolgozást

Új változat készül a Bűvöletből.

Hollywood ismét nekiesik a Bűvöletnek, hogy modernizálja a 90-es években bemutatott kultikus thrillert. Ebből a mondatból persze még mindig nem egyértelmű, hogy melyik filmről van szó, ugyanis abban az időszakban két, ma már kult státuszban lévő thriller viselte a Bűvölet magyar címet, azonban mi nem a Nicole Kidman főszerepésével készült nagyszerű Malice-re gondolunk, hanem a boszorkányos The Craftre.


A Deadline értesülései szerint a Columbia Pictures és a Blumhouse Productions kezdett el dolgozni a rebooton, amit Zoe Lister-Jones fog írni és rendezni. Az új változatot már öt éve fejlesztik Hollywoodban, korábban Leigh Janiak dolgozott rajta rendezőjelöltként, de az akkor bedőlt, ugyanis afféle folytatás lett volna, ami negatív reakciókat kapott a rajongóktól, és egy stúdió sem érdeklődött igazán iránta.

A film szinopszisa a következő: " Ez a négy lány más, mint a többiek. Magányosak, csak egymásra számíthatnak. Azután rájönnek, hogy van még egy erősségük: a bűvölet. Kitanulják a fekete mágia tudományát, és fokozatosan próbálgatják, mire képesek. Fiúcsábítás, lánybosszú, apróbb bűbájosságok. De nincs megállás. Az öröm, a játék csak a kezdet. Aki rájön, hogy mit érhet el a túlvilág erőinek segítségével, az megrészegül. A négy lány környezetében egyre furcsább dolgok történnek. Először egy srác zuhan ki az ablakon. Aztán valami megmozdul a sötétben."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!