Szekeres Viktor

Még mindig A mi kis falunk a magyarok kedvenc sorozata

Az RTL Klub elégedett lehet A mi kis falunk nézettségével.

Csaknem hat hónap szünet után visszatért a közöségkedvenc A mi kis falunk – és ezúttal sem okozott csalódást - így kezdi a sajtóközleményét az RTL Klub a sorozat nézettségéről, s ebből már ki lehet találni, hogy minden bizonnyal örömujjongás kíséretében számolnak be a továbbra is remek adatokról.

A kereskedelmileg legfontosabb 18-49-es korosztály 28,8 százaléka, nagyjából 420 ezer ember követte figyelemmel a szombati, húsvéti epizódot, a teljes lakosságból pedig 1 millió 39 ezer fő, ami a tévézők 24,5%-ának felel meg. Az eredmény azt is jelenti, hogy A mi kis falunk legutóbbi epizódja az idei év eddigi második legnézettebb műsora a 18-49 éves korosztály körében. A dobogó legfelső fokán továbbra is a Drága örökösök első része áll.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #8
    Igen, csak kurvára sok... Túltolták a biciklit a készítők.
  • Vanek úr #7
    Az egész arról szól, hogy minden sztereotípiát, amit lehet (és kapcsolódik a falusi élethez) összekevertek, megszórták gegekkel, poénokkal, és ez lett belőle. Senki nem mondta, hogy ez a valóság; vagy azt parodizálja. Ez csak egy elképzelt falu valahol egy elképzelt világban - de egy kicsit mégis a valósághoz kötve, hogy sokan bele tudják élni magukat, sokan magukénak érezhessék, és találhassanak benne egyezéseket a saját életükkel.
    Szerintem...
  • ostoros #6
    Az az egy probléma van ezzel a sorozattal, hogy a valóságtól nagyon, nagyon, nagyon messze áll.
    Egyszerűen hazudik a vidéki életről. Lehet jó paródiát csinálni, ami a valóságot parodizálja, és lehet olyat is mint ez, amely egy nem létező világot parodizál...
  • molnibalage83 #5
    Minden sorozat ilyen szinte ami nem 8-10 részes csak, van szünet, mert így fér bele a forgatás és utómunka.

    Az összes sorozat, amit néztem kb. ilyen. House MD, The 100, Walking Dead, stb.

    csicso82 orbitális hülyeségbe állt bele teli talppal...
  • lammaer #4
    Ha jól emlékszem a Walking dead is ezt csinálta, egy évad az öszi meg a tavaszi blokkból állt. Nincs itt semmi tipikusan magyar.
  • zetortraktor #3
    Oké, lelövöm a poént a gyengébbek kedvéért, mert valamit nagyon benéztél: nem hagyták abba az évadot a felénél, hanem ahelyett, hogy egy évet váratták volna a nézőket ezek a gusztustalanok (mert ugye az 1. évad év elején indult, és a 2. évad is év elején indult), már ősszel adásba küldtek 5 részt, mert ezek a gusztustalanok úgy döntöttek, hogy ne csak 8 rész legyen egy szezon, hanem kábé kétszerannyi.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.03.28. 11:06:54
  • zetortraktor #2
    Szerintem fogalmad sincs arról, hogy ez a komment mennyire "tipikus magyar gusztustalan" megnyilvánulás. Mármint nem csak azért, mert tipikus magyar gusztustalanozol (ilyet csak tipikus magyar gusztustalanok tesznek, és akik komolyan gondolják, hogy ez valami magyar sajátság, főleg, hogy 12-13 magyar sorozat egyike sem csinált soha ilyet, annyira tipikus és magyar), hanem azért is, mert ahelyett, hogy gondolkodnál, ítélkezel.
  • csicso82 #1
    Megjegyzem ez egy tipikus magyar gusztustalan hozzáállás volt, hogy az évadot a felénél hagyták abba.