Szekeres Viktor

Megvan az új Toxikus bosszúálló rendezője

Most már biztos, hogy elkészül az új Toxic Avenger-film

Macon Blair (I Don’t Feel At Home in This World Anymore) fogja írni és rendezni a troma klasszikus, Toxikus bosszúálló (Toxic Avenger) új változatát, tudta meg a Variety. A film feldolgozására tett kísérletekről az elmúlt években többször is beszámoltunk. Nemrég a Legendary Entertainment vásárolta meg a filmes adaptációs jogokat, és még az eredeti rendezőket, Lloyd Kaufmant és Michael Herzet is megszerezték a bé-film remake-jéhez producernek.

A kultikus 84-es eredeti Toxie-ról szól, aki korábban egy joviális takarító volt, csak éppen radioaktív hulladékba zuhant, hogy ezt követően mutánsként kiálljon a korrupció, valamint a fiatalokat terrorizálók ellen.

2013-ban volt először szó arról, hogy Arnold Schwarzenegger tárgyalásokat folytat klasszikus tromafilm feldolgozásának főszerepéről. A filmet nagyköltségvetésű akciókomédiaként gondolták volna újra a Hot Tub Time Machine-t is rendező Steve Pink közreműködésével. Ebben Schwarzenegger egy egykori különleges ügynököt alakított volna, aki egy vegyi anyagok miatt szupererőre szert tevő középiskolást képez ki, hogy erejét a jó érdekében hasznosítsa.

Ezt követően 2016-ban adhattunk hírt arról, hogy a Virsliparti egyik rendezője, Conrad Vernon aláírt a remake megrendezésére. Az akkori hírek szerint Mike Arnold és Chris Pool írta volna újra a Schwarzenegger számára Pink és D.C. Mitchell által összehozott szkriptet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Elkészült?