Szekeres Viktor

Két kiemelt szereplő távozik a Star Trek-tévésorozatból

Két újonnan érkező STD-karaktertől búcsúzhatunk nemsokára.

A Star Trek Discovery első évadát eléggé vegyes kritikák és nézői vélemények fogadták, azonban a második szezon kapcsán szinte csak pozitívumokat lehet olvasni, így feltételezhetjük, hogy jól sült el, amikor Alex Kurtzman állt a sorozat élére, mint ahogy a koncepció, valamint a szereplőgárda frissítése is jót tett a szériának.

Már túl vagyunk a második évad felén is az itthon a Netflixen látható STD-ben, és most érkezett az a hír, hogy pár, idén érkezett szereplő nem fog visszatérni a harmadik évadra. A Pike-ot alakító Anson Mount, valamint a jobbkezét játszó Rebecca Romijn mindössze egy szezonra szóló szerződést írt alá, így eleve csak 2019-re terveztek velük. Hogy karaktereiknek mi lesz a sorsa, az nemsokára kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    Ez vicc mar...
    Anson Mount sokat dobott rajta erre kiveszik......
    Kuka az egesz ....
  • Lacza_25 #2
    Rebecca Romijn csak egyetlen egy epizódban szerepelt, kb 2 percig.
  • Nos #1
    Látványban rendben van a sorozat, de ennél butább forgatókönyvet nehéz elképzelni. Asimov és Clarke forogna a sírjában ettől a sok faszságtól, de a karakterek motivációi és érzelmi reakciói is iszonyú sablonosak és túljátszottak. Sokszor csak azért van karakterek közötti konfliktus, hogy legyen már valami nyamvadt történés. Nem is értem azokat kritikákat, amik a látványon kívül pozitívak.
    Utoljára szerkesztette: Nos, 2019.03.22. 11:46:08