Szekeres Viktor

Másfél hét alatt 700 milliós bevétel a Marvel kapitánynak

Döbbenetes, hogy mennyire hűségesek a Marvel-rajongók.

A múlt heti erős kezdés után Amerikában csak a szokott, szuperhősös mértékben látszik csökkenni az érdeklődés a Captain Marvel iránt, s nemzetközileg sem lankad a rajongói kedv, így vasárnapot a Disney filmje nagyjából 700 millió dolláros nemzetközi bevétellel fogja zárni. A stúdió maximum azzal nem lehet elégedett, hogy a film kritikái közel sem annyira pozitívak, mint a korábbi Marvel-darabok esetében - a látszat persze elég elsöprő pozitivitást jelez, de itt előjön az aggregátor oldalak torzítása, miszerint egy mindenki által 6/10-esnek ítélt film jobb százalékos értéket fog kapni, mint egy film, ami a nézők fele szerint 10/10-es, a másik fele szerint pedig mondjuk 5/10-es.

De a vélemények előjelei maximum a folytatást fogják érinteni, a bevételeket már kevésbé, és bizony Amerikában azt látjuk, hogy a pénteken 216 millió dollárral zárta a fel, míg Amerikán kívül 378 millió dollárra nőttek a bevételek, így már 594 millió dollár folyt be globális szinten a vetítésekről, vagyis vasárnap estére a 700 millió is meg lehet, és onnantól kezdve csak az lesz a kérdés, hogy a film bekerül-e a milliárdosok klubjába?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • molnibalage83 #8
  Nem az én videóm, csak másnak is feltűnt a BL és a Marvel és D. hülyesége.
 • ostoros #7
  " bárki is miért áldozna ilyesmi bulvárkontentre akár 5 vagy 10 percet is az életéből?"

  És a te kommented a leghosszabb. Tükörrel találkoztál mostanában?
 • kalapos01 #6
  Mint ahogy nagyon sok buta ember internetezik, gondolom, ebben egyetérthetünk,és az is biztos, hogy elég sok buta ember színészkedik, ez nem hiszem, hogy bármit is jelentene, de ilyesmiről csak az tud, aki a celebbulvárt bújja, ami sokak szerint eleve feltételez egyfajta butaságot. (Valljuk meg, az értelmesebbjéhez azért sosem fognak efféle hírek eljutni, hiszen nem fogyaszt semmit, ami foglalkozna celebbulvárral meg sztárhíradókkal.)

  De ezeknek van egy külön válfaja, aki olyan youtube-videókat néz, amiben random idegenek tíz- vagy százezrekhez képesek beszélni. Speciel nekem nem fér a fejembe, hogy valakit miért érdekelne ilyesmi random videó annyira, hogy elindítsa, amikor kismillió van a neten. Sokan a tévét szapulják a rengeteg szenny tartalom miatt, de azért a youtube erősen viszi a pálmát a birkaterelésével. (Félre ne érts, nem a témával van bajom, lehet, hogy tele van a videó nagy igazságokkal (ezt sosem fogom megtudni), de tényleg érdekelne, hogy bárki is miért áldozna ilyesmi bulvárkontentre akár 5 vagy 10 percet is az életéből?)

  (Ha a te videód, akkor nem szóltam, és le a kalappal a 100+ ezer birka feliratkozó szerzése előtt.)
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.03.18. 14:27:35
 • molnibalage83 #5


  Is. Meg azért is, mert úgy tűnik tényleg ostoba a film is, mint a színésznő, aki benne játszik.
 • kalapos01 #4
  Ez azért elég sokat elmond a Marvel-filmek magas minőségéről, hogy még egy elég gyenge is simán átlag feletti, és van, aki konkrétan nyávog amiatt, mert csak 7/10-es.. Komolyan megjön a kedvem a mostaniak bepróbálásához. A Thor és az Amerika kapitány közepessége után hanyagoltam őket, de nem lehet, hogy ezek azért gyengébbek, mert eredetsztorisak?
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.03.18. 08:50:39
 • CairoJack #3
  Valóban az egyik leggyengébb marvel film, de ennek ellenére bőven nézhető.
 • gagali #2
  Csak azért húzzák le a trollok a filmet az oldalakon, mert Brie Larson-ra rájött egyszer az agymenés, és azt mondta, hogy nem ad interjút fehér férfi riporternek. A film viszont remek lett, jól megírt történettel és karakterekkel, csavarokkal, humorral és a 90-es évek fantasztikusan hangulatos világával. A lehető legjobban lett adaptálva a képregény, nemsokkal a film előtt olvastam el a 7. sorozatát, ami hamarosan magyarul is megjelenik, és Marvel Kapitány mintha egy az egyben annak a lapjaiól lépett volna elő. És nem mellesleg a filmben nem volt semmilyen feminista baromság, én az ultra liberalista kirekesztéstől is ugyanúgy rosszul vagyok, mint a másik véglet szélsőségeitől, de itt szerencsére semmi ilyesmiről nem volt szó!
 • Ender Wiggin #1
  Ja, aggregát... miközben az olvasói score a Metán 3,5, a Rottenen meg úgy 69% (és ez a legrosszabb eddig MCU-film értékelés), hogy erősen cenzúrázzák a negatívokat...