Szekeres Viktor

Forrest Gump-feldolgozás készül

India elkészíti saját Forrest Gumpját.

Az 1994-es Oscar-díjas Forrest Gump bollywoodi feldolgozást kap. A The Hollywood Reporter információi szerint a Lal Singh Chadha című remake-nek Aamir Khan lesz a főszereplője. A hindi nyelvű változatot az az Advait Chandan rendezi, aki a színésszel a 2017-es Secret Superstarban is dolgozott. A forgatás októberben kezdődik.

Hollywoodi híreket a Forrest Gump kapcsán nem nagyon hallottunk azóta, hogy a bemutatásának 20. évfordulóját IMAX-verzióval ünnepelte a gyártó stúdió. Korábban egy esetleges második részt pedzegettek, ugyanis Winston Groom, a történet kiötlője Forrest & tsa címmel már 10 éve megírta a Tom Hanks által alakított hős "második" kalandját, ám bizonyos anyagi viták miatt a Paramount nem filmesíthette meg azt, és amikor ismét fejleszteni kezdték, akkor Eric Roth forgatókönyvéből végül nem lett semmi.

A második rész történet egyébként onnan folytatódna, ahol az elsőé 13 évvel ezelőtt megállt. Forrest egyedül neveli fiát, ám nem várt csőd áll be halászati cégénél, mire az együgyű férfi szembesül a munkanélküli lét nehézségeivel - amolyan Gump-módra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #2
    Mivel indiai feldolgozás lesz, az lesz a legkevesebb, hogy 10 percenként mindenki dalra fakad. :)