Szekeres Viktor

Király lett a Shazam! exkluzív kínai előzetese

Új előzetest kapott a Shazam!

Tartalmi szempontból mindig érdekes látni azokat az előzeteseket, amiket nem a globális piacon mutatnak be, hanem mondjuk csak amerikai vagy csak nemzetközi mozis sugárzásra készülnek, még akkor is, ha az internet korában az efféle elkülönítés nem sokat jelent. A Shazam! lenti előzetese például kínai, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy az ázsiai ország nézői számára készült (bár a színészek felvezetése ezt sugallja), lehet, hogy ez lett az új, nemzetközi trailer is.


A Warner Bros. Pictures filmjének amerikai premierdátuma április ötödike (a hazai pedig negyedike), és IMAX-mozikban is látható lesz. Arról már nem esett szó, hogy valóban IMAX-formátumban lesz-e forgatva, vagy csak sima konvertálást kap, mint az IMAX-mozikban látható alkotások túlnyomó többsége.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #3
    Most úgy Black Widow-al mi a problémád? Szerintem teljesen jó választás volt SJ a képregényes Natasha Romanoff-hoz hasonlítva. Leszámítva ezt a szökítés-dolgot az Infinity War-ban.
  • Montanosz #2
    nem csoda hogy sg cikk írói nem merik a nevüket a cikk alá biggyeszteni, 3 nap alatt 3 film cikk ami semmitmondó vagy köze sincs a valósághoz
  • Ender Wiggin #1
    Már supergörlnél is ciki volt, hogy az izom csak válltömés, de itt még azt a színvonalat is sikerült "emelni". Ultragáz. A másik véglet a teljesen formán kívüli színésszel eljátszatott szuperhős, akit még ruhával sem próbálnak hitelessé tenni (black widow és/vagy captain butterface)