Szekeres Viktor

Új Orphan Black-sorozat készül

Új sorozat készül az Orphan Black-univerzumban.

Az Orphan Black című klónos sorozat elég népszerű volt annak idején az amerikai BBC America csatornán, azonban 5 évad befejezettnek nyilvánították. Már a sugárzása alatt volt szó arról, hogy esetleg más platformon spinoffot kaphat a széria, meg is jelentek hozzá képregények, most pedig arról számolhatunk be, hogy az AMC elkezdett fejleszteni egy szériát, ami ugyanabban az univerzumban játszódna, mint az eredeti.

Az új Orphan Black nem feldolgozás, de nem is spinoff lesz, teljesen külön fog állni a története a korábbi szériától. A sorozat készítője sem ismert, több író terveit, elképzeléseit fogják meghallgatni a döntés meghozása előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Szerintem nem újdonság, hogy a legtöbb filmes hír lényege a címben benne van, éppen ezért nem szokták leírni a címben. Ezért is rossz ennek a hírnek a tálalása.

    Gondolj bele. Ha megvan egy főszereplő, rendező, premierdátum, vagy kijön az előzetes, mind, mind olyan, hogy bele lehet írni a címbe az infót (vagy előzetes esetében a videót betolni) - a hírben lévő betűk csak az üres teret töltik ki. Kivéve akkor, ha a címbe valamiért nem írják bele az infót, mert akkor oda megy.

    Szóval itt a címben benne van a hír lényege. Attól, hogy valami egy mondatos hír, még hír marad, de nem semmitmondó.
  • Montanosz #1
    ez ismét egy nagyon tartalmas semmitmondó hírözön volt