Szekeres Viktor

Itthon is tódult a tömeg a Marvel kapitányra

Idehaza brutális nézőszámot szakított a Captain Marvel.

Minden idők egyik legerősebb nyitóbevételét produkált itthon a Marvel kapitány, az all time top10-es adat 238 millió forintot jelent csütörtök és vasárnap között, a szerdai elővetítésekkel együtt. Hasonló a helyzet az eladott jegyek kapcsán is, hiszen a 150 750 fizető néző jóval magasabb, mint a Marvel-filmek zöme esetében, de persze a Bosszúállók szintjéig nem ért fel a film.

Persze a Marvel kapitány esetében az is sokat jelentett, hogy a forgalmazó Forum Hungary előre felkészült a rohamra és 87 vásznon mutatta be a filmet, ami akkora terítést jelentett, amire ritkán volt még példa, de így el tudták érni, hogy a nézők ne maradjanak le a vetítésekről telt ház miatt. A kérdés már csak az, hogy vajon a film beváltotta-e a hozzá fűzött reményeket, vagy inkább az erősen visszafogott kritikáknak van igazuk?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #7
  Nem vitatom, hogy igazad van, de te vagy a zombi fogyasztó, hogy elmész olyan filmekre, amik "na jól van, ez is láttam"-osok. Aki tudatos, az megpróbálja kerülni azokat a filmeket, amik ebbe a kategóriába esHETnek, és néz olyasmit, ami kurva jó leHET. Az öntudatra ébredés mindenkinél eljön valamikor, akinek van esze, eleve el sem jut addig a pontig, hogy azt mondhassa, hogy valami uncsi.

  (Az Amerika-fóbiát meg nem értem. Amerikai írók amerikai képregényeiben Amerikában élő hősök szerepelnek. A török képregényekben meg törökök. Van most több török képregényes film és szuperhősös sorozat, amiben Törökország a királyság - ha lenne magyar, akkor abban Magyarország lenne. Ha az jobb, választhatod azt is, a Protector egész jó volt szerintem.)

  (De ha jól tudom, és visszaidézek történeteket, amiket olvastam, pont hogy nem királyság Amerika némelyik sztoriban, de ez mellékes.)
 • subotal #6
  "uncsi már"
  Akkor nem kell elmenni a moziba és nem kell megnézni!
  És nem kell szapulni!
 • morguldae #5
  Egyszer nézhető de nem nagy szám. A szokásos gagyi amerikai szuperhős... Mert az USA-ban halomban születnek a szuperhősök, USA a királyság....pfff.... uncsi már.... Megnézi az ember aztán a reakció, na jól van akkor ezt is láttam.... A szokásos amerikai látványfilm semmi mondanivalóval, 5 mondatos történettel....
 • Zoliz #3
  Szerintem ő rendezte a filmet és jött propagandát csinálni neki, hogy minden hatökör megnézze.
 • zetortraktor #2
  Nem lehet rájuk hallgatni, ergó a szerinted kötelezően nézős filmek, Szürke ötven árnyalata-trilógia, a Sherlock és Watson, a Transformers 5, az új Jennifer Lopez romantikus komédia, a legújabb tininyál, stb?

  Vagy rád nem szabad hallgatni. Ez a másik megoldás. Mivel rém nagy ostobaságot írtál, ezért én erre hajlanék.

  Azt most hagyjuk, hogy a kritikusok szokás szerint imádták a filmet (legalábbis 5-ből 4 pozitívan értékelte), de nem érted te félre ezt az egészet? Minimális IQ-val az ember tudja, hogy olyan, hogy "kritikusok" nem létezik. Mint ahogy olyan sem, hogy "a nézők". Egyének léteznek. Sok kritikus nem szerette a filmet. De sokkal több szerette. Akkor "a kritikusok" most igazat mondanak vagy nem? Egy részük igen, más részük nem? Az egybites felhasználó lehet, hogy így gondolkozik, de lelövöm a poént: mindenki igazat mond.

  Az nem foglalkozás kérdése, hogy X kritikussal vagy Y háztartásbelivel vagy Z rakodómunkással egyet fogsz-e érteni egy film kapcsán. Van, amelyik film neked is, és a szomszéd varrónőnek is tetszeni fog, más filmet meg különbözőképpen fogtok megítélni.

  A kritikusok véleményét nem úgy kell értelmezni, hogy ami tetszik _a többségüknek_ az nekem tuti tetszeni fog vagy nem fog tetszeni. Ha ez így működne, akkor mindenkinek mindenről ugyanaz lenne a vélemény.
 • WiLDoR #1
  Számomra ismét bebizonyosodott a filmet megnézve, hogy a kritikusokra nem szabad hallgatni.
  Szerintem qrvajó film volt.