Szekeres Viktor

Az első képek az új Doom-filmből

Nemsokára itt az előzetes, de előbb pár kép az új Doomból.

Az első előzetes eljövetelét a filmek esetében a jelenetképek kiadása szokta előrejelezni általában. Tehát abból, hogy az új Doom-filmhez, a Doom: Annihilationhöz pár hivatalos fotó érkezett, logikus, hogy arra következtetünk, hogy nemsokára egy trailert is szemügyre vehetünk.

Klikk ide! Klikk ide!

Az új Doom-film forgatására tavaly került sor, ami sokak számára öröm volt, szomorúságot maximum az okozhatott, hogy azt lehetett sejteni, hogy nem mozifilmről van szó, hanem lakossági kiadásra tervezett darab. Ami persze ez azok után nem volt meglepetés, hogy tavaly áprilisban kiderült, hogy az egyik szereplője egy bizonyos Nina Bergman lesz, majd pedig arra derült fény, hogy a főszereplő posztjára Amy Mansont szerződtették, aki egy bizonyos Joan Darkot fog alakítani (feltehetően csak véletlenül kapta ugyanazt a nevet, mint a Perfect Dark című FPS-játék főhőse).


A rendező az a Tony Giglio volt, aki korábban olyan filmeket készített, mint a S.W.A.T.: Tűzveszély, az Extraction, a Timber Falls és a Káosz, az első filmje 2004-ben pedig az Ellenség karmaiban volt. A forgatókönyvet is ő készítette, s hogy az írás nem áll távol tőle, azt többek között az ugyancsak tavaly forgatásra kerülő Halálfutam 4 szkriptjével is bizonyította.

Az első Doom-filmet 2005-ben mutatták be és az elég gyengén sikerült, valamint a mozikban sem szerepelt jól, igaz, akkor még a főszereplő, Dwayne Johnson sem számít akkora névnek, mint ma. A 60 milliós költségvetésű produkció Amerikában, akárcsak Amerikán kívül 28 millió dollár bevételt gyűjtött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    "Az első Doom-filmet 2005-ben mutatták be és az elég gyengén sikerült, valamint a mozikban sem szerepelt jól, "
    mint általában a játék film adaptációi.
    Am. a film sztem nem volt rossz. Nekem az fps rész az ami nagyon bejött. A játék után anno várós volt a film.
  • nortu30 #2
    Szerintem sem volt rossz a 2005-ös "kiadás".
  • Zombee #1
    Annyira nem volt rossz a 2005-ös Doom. Azt leszámítva, hogy a játékhoz méltatlan volt a főellenség, azért mégse egy feltápolt Dwayne Johnson illett volna oda, hanem legalább egy cyberdemon.