Szekeres Viktor

A Marvel kapitány lesz az idei első 100 milliós sikerfilm

Nem meglepő, de a Marvel kapitány pár nap alatt megcsinálja a 100 milliós amerikai bevételt.

Idén még nem került olyan mozifilm bemutatásra, mely 100 millió dolláros nyitóhétvégét produkált volna, ami valahol nem is meglepő, hiszen a nagyszabásúbb produkciókat általában későbbre tartogatják a stúdiók. A hétvégén viszont Amerikában mozikba kerül a Marvel kapitány (Captain Marvel), és bár maga a film eléggé csalódást keltő, szimplán csak korrekt lett (tehát azért a közepesnél jobb), a bevételein ez nem fog látszódni.

Az előrejelzések szerint ugyanis az alkotás mindenképp több, mint 100 millió dollárt fog hozni Amerikában pénteken, szombaton és vasárnap - a Disney például 125 milliót meghaladó startot vár tőle. És mivel 4310 vásznon kerül bemutatásra (3000+ 3D-s, 400+ IMAX, 750+ PLF és 250 D-Box/4D), az sem lenne meglepő, ha simán felülmúlná a várt összeget, és a hétvégi eredménye 150 milliós magasságban landolna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Biztosan? Rontani? Ahogy az is ront Tom Cruise filmjein, hogy szcientológus? Gőzöm sincs, hogy miről van szó, és szerintem a többség így van ezzel, csak elvakult rajongók követik a közösségi bulvárt. Akik persze lehet, hogy ennyire befolyásolhatóak. A lényeg, hogy ez az a kategória, hogy hol volt Rubint Réka nyaralni. Kit érdekel? Akinek van élete ilyesmirőlnem tud.
  • Ender Wiggin #3
    Ennek a fényében felértékelődik a WW, pedig az is óriási fos volt.
  • hawkie22 #2
    Láttad? Egyáltalán nem unalmas, a 90-es évekbeli kikacsintások jók, a sztori nyilván sablonos, mint minden képregényfilmé, de az a két óra pikk-pakk elrepül. Kellö mennyiségü akció, van benne humor is ahol kell, a látvánnyal sincs gond. Én rettentö jól szórakoztam, még meg fogom nézni párszor, az biztos.
  • Merwenus #1
    De, elég meglepő, mert állítólag rettentően unalmas, és a Brie Larson ámokfutása az elmúlt pár hétben biztosan fog rontani a film megítélésén.