Szekeres Viktor

Véget ér az Arrow tévésorozat

Idén leköszön a Zöld Íjász.

Egyszer minden jónak vége szakad, ezt mindenki tudja, és az Arrow is véget fog érni még idén - persze nem azért, mert jó lenne a sorozat, de azt a rajongók is elismerik, hogy a közepes szintet azért megütötte a CW, tinédzser és fiatal felnőtt közönséget megcélzó képregény-adaptációja. Amellyel kapcsolatban jó hír, hogy a 7. évadot ősztől még egy rövid, 10 részes nyolcadik is fogja követni.

A döntés nem meglepetés, hiszen egyrészt a sorozat nézettsége már jó ideje nem az igazi, másrészt pedig kellő rajongói háttér nélkül a gyártó stúdió sem tudta volna a lejáró színészi szerződéseket meghosszabbítani magasabb fizetések biztosítása mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #4
  Kussolj már....
 • kalapos01 #3
  Segítek. Azt akartad írni, hogy volt a sorozatnak 1-2 fos része, de fogalmad sincs arról, hogy most nagyon jó, közepes vagy gyenge.

  "Ebből is látni hogy mennyire igénytelenek egyesek. Minden hülyeséget megnéznek "

  Ezzel egyetértek. Viszont adja magát egy kérdés: ugye te is nézel fos sorozatokat és hülyeséget - ez gondolom, nem vita tárgya, ha felsorolod, miket nézel, azonnal kiderül. Amivel nincs semmi gond, én is nézek.

  De.

  Akkor ez azt jelenti, hogy te is igénytelen vagy a te logikád alapján. És a kérdés az, hogy vajon egy igénytelen ember véleményére lehet-e adni a sorozatok igénytelenségével kapcsolatban? Mert, ha nem, akkor rögtön elhasalt az egész logikád.
 • monk00 #2
  Én valamikor megnéztem az 1-2 részt, aztán annyi elég is volt belőle. Már akkor tudtam hogy ez egy fos sorozat. Azon is csodálkozom, hogy ennyi évadot megélt. Ebből is látni hogy mennyire igénytelenek egyesek. Minden hülyeséget megnéznek
 • grebber #1
  Ez az új évad már nem adja.. Mindenki rendőrnek állt meh :( Régiek jobbak voltak. De nem nagy gond van min 40 másik amit el se kezdtem nézni