Szekeres Viktor

Tovább fogják halasztani az Új mutánsok című X-Men film premierjét

Úgy néz ki, hogy augusztusban sem fogunk New Mutantset nézni.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint még mindig nem sikerült nekiállni a régóta halasztott New Mutants című X-Men-spinoff újraforgatásra váró jeleneteit felvenni, így komoly kétségek merültek fel azzal kapcsolatban, hogy a film tartani tudja az augusztus másodikára kiírt amerikai premierdátumát. A tervek szerint a trailerben jó reakciókat kapó horrorelemeket emelték volna ki a tavaly szeptemberre kiírt újraforgatás során.


Eredetileg tavaly április 13-án került volna Amerikában bemutatásra az Új mutánsok, azonban a Fox stúdió úgy döntött, hogy csak idén február 22-én engedi moziba a filmet, majd pedig augusztusra halasztották a premiert. Természetesen most már joggal vetődik fel a kérdés, hogy kap-e egyáltalán mozis bemutatót a film, ami ismét csak megerősíti azt, hogy a közhiedelemmel ellentétben a stúdiók, ha egy alkotás nem üti meg az elvárt szintet, akkor nem fognak vesződni annak mozis bemutatójával, még akkor sem, ha a brand jó eséllyel hozna egy bizonyos mennyiségű bevételt.

A New Mutants rendezője Josh Boone, a film Scott Neustadter és Michael H. Weber forgatókönyve alapján készült. A szkripten korábban Boone Knate Gwaltney-vel dolgozott és készített el belőle pár változatot. Miután az X-Men: Az elsők a 60-as, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai a 70-es, míg az Apokalipszis a 80-as években játszódott, a New Mutantsnak a kilencvenes évek fog otthonául szolgálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!