Szekeres Viktor

18+: erősen korhatáros előzetest kapott a Hellboy

Új trailer érkezett a Hellboyhoz.

Ahogy arról pár napja beszámoltunk, az új Hellboyban mondhatni patakvér lesz, így nem véletlen, hogy R-es korhatás-besorolást kapott, és most, a frissen kiadott trailer révén mi is megbizonyosodhatunk mindennek igazából. A gyengébb idegzetűek kedvéért azonban egy kevésbé korhatáros, PG13-as előzetest is kiadtak a filmhez, ami alul nézhető meg.


A főhőst David Harbour alakítja, Ian McShane lesz Hellboy nevelőapja, Trevor Bruttenholm professzor (alias Professor Broom), Milla Jovovich a főgonosz, Nimue (vagy Blood Queen, a Vérkirálynő), Sasha Lane alakíthatja a nagy közönségkedvenc Alice Monaghant, Penelope Mitchell karaktere a vén boszorkány (vagy a boszorkány vén) Ganeida, Daniel Dae Kimet Ben Daimio őrnagyként láthatjuk majd.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    Írtam, hogy nem technikailag, hanem dizájnban. Vagy 3x kell leírni, hogy 1x megértsd?













    (Igaz, ezek mind a 2-ből vannak.)

    Itt pedig a látott lények dizájnja nem ötletes/vicces/meseszerű/deltoro-s, hanem inkább a hihetőségre, realizmusra akartak rámenni. Technikailag nem tűnik jobbnak (bár a régi nem full CGI volt, hanem jelmez és báb is).


    Amúgy valóban, Del Toro kreatívabbnak tűnt.
  • Ender Wiggin #2
    nem tudom. szerintem ezért kár volt rebootolni. a régiban voltak tök jó karakterek itt meg csak a szokásos recept, mint karatézó 30 kilós csaj, az ázsiai dudebro, a klisé boszorkány (a géppisztolyos nagymama az egyedüli, aki adja). ja, a lények realisztikusabbak (mármint melyik tűnik realisztikusnak?), mert a CGI azóta 10-15 évvel fejlettebb lett...
  • wraithLord #1
    Nem lesz ez rossz.
    Nagyon hasonlít a régire, csak itt realisztikusabban vannak kivitelezve a lények. Nem jobban van megcsinálva, csak kevésbé meseszerűen, és az egészre jellemző a picit "komolyabban vehető" légkör.
    Abe Sapien viszont hiányozni fog.