Szekeres Viktor

Jégvarázs 2: már magyarul beszélő előzetes is van

A Frozen folytatásához megérkezett a magyar trailer is.

Minden idők egy legnagyobb visszhangját kiváltó animációs filmjének folytatását Chris Buck és Jennifer Lee rendezi és jelen állás szerint 2019. november 22-én kerülne a mozikba odakint, s minden bizonnyal a hazai bemutató is nagyjából ekkor lesz. Meg is érkezett a napokban kiadott első előzetes hazai változata.


Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kimondjuk, az év egyik legsikeresebb produkciójáról van szó, a Jégvarázs folytatásának hatalmas sikerét előre lehet garantálni, hiszen az elmúlt évek a popkultúrára egyik legnagyobb hatással lévő animációjáról van szó.

Érdekesség, hogy két további film vette a bátorságot ahhoz, hogy közvetlenül a Jégvarázs 2-vel versenyezzen. Még az A Beautiful Day in the Neighborhood című Tom Hanks dráma érkezik ekkor Marielle Heller rendezésében (ebben lesz Hanks Mr. Rogers), valamint a Rhythm Section című akcióthriller Jude Law és Blake Lively közreműködésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Mekkora? Vastaggal van szedve, vagy nagyobb betűtípussal? Valami utal rá, hogy nagyobb hír, mint az, hogy megbukott egy horrorfilm a hétvégén? Random, mínuszos hír, mit minden "van egy előzetes", nem?
  • Talley #1
    Tehát lefordítottak 5 szót, amiből kettő a film címe és ez egy ekkora hír? wow