Szekeres Viktor

A magyarok kiszerettek Liam Neesonból

Elegük van a magyaroknak Liam Neeson filmjeiből.

Sokszor bebizonyosodott már, hogy itthon a filmeket sokszor nem a minőségük, hanem többek között a színészeik alapján ítélik meg a nézők. Ezt tették akkor is, amikor az Elrabolva sikere után automatikusan jegyet váltottak a következő Liam Neeson-féle akciózásra (még akkor is, ha azt mindenki lehúzta), és ezt tették akkor is, amikor azt mondták, hogy elegük van a színész keményebb filmjeiből - pont akkor, amikor a Dermesztő hajszával Neeson egy remek filmet tett le az asztalra.

A norvég eredeti hollywoodi feldolgozása itthon 22 038 nézőt érdekelt hétvégén, ami majdnem 30%-os visszaesést jelent a The Commuter - Nincs kiszállás eredményeihez képest, bár való igaz, hogy a Dermesztő hajsza felnőttesebb és erőszakosabb darab, így a fiatalabbakat nem annyira érdekelte - nem is csoda, hogy nagyjából annyian látták az első napokon, mint az Éjszakai hajszát (hmm...), illetve a Sírok közöttöt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #6
    A Marvel kapitánylány sokkal menőbb, mert van melle. Liam Nessonokat el kell törölni.
    Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2019.03.11. 10:27:44
  • kalapos01 #5
    Akkor nézd olyan szerepekben. Most komolyan, mi akadályoz meg? Ott volt a legutóbbi Scorsese-filmben, abban a Watergate-esben is elég jó volt.
  • kalapos01 #4
    Ez is jó szerep, a film is nagyon jó lett.
  • Zombee #3
    Pedig az eredeti norvég film a bosszúhadjárat ellenére egy jó szerepes, színészkedős thriller némi fekete humorral. Ezt nem láttam, lehet sima akciófilmre butították. Volt benne lövöldözés, de mégsem egy gyilkos tempójú film.
    Érdekesség, hogy az amerikai változatot is ugyanaz rendezte.
  • NEXUS6 #2
    Bakter, jó lenne már egy jó szerepet látni vele, ahol se lövöldözés, se késelés, se pofozkodás nincs.

    Jézus, hiszen ő egy jó színész, nem kell ezt csinálnia! Ok, egy poénnak ült, nyugger papi begurul és lerendezi a gyikokat. De asszem itt a vége ennek. Nem kell hogy minden korosodó egykor jó nevű tehetség kedvet kapjon. Pl. Dencel Vasington is szépen leírta magát a hasonló szerepeivel nálam.
  • Sippie #1
    Már megint legyilkol mindenkit aki bántotta a családját?