Szekeres Viktor

Az Aranyélet után a nézőknek nem kellett az új magyar bűnügyi sorozat

Nem érdekelt sok nézőt az Alvilág.

Kifejezetten besült az RTL Klub kedden bemutatott új, magyar sorozata, az Alvilág, hiszen a bűnügyi széria premierjét csak 377 ezren látták, amivel ugyan a konkurens Legyen Ön is Milliomost legyőzte a csatorna, azonban az Exatlon Hungarytől kikapott. A 10%-os, teljes lakosságra vonatkozó közönségaránynál is rosszabb volt a fiatalok, vagyis a 18-49 évesek közötti share érték, ami csak 8,7% volt, márpedig ilyen mélységekbe mostanság inkább a TV2 merészkedett, az RTL Klub nem túl gyakran. Nem is véletlen, hogy a csatorna csütörtök este pánikszerűen megismételt az első részt.

A széria a holland Fű és fehér por (Penoza) alapján készül Balsai Móni főszereplésével, és Ujj Mészáros Károly rendezésében - utóbbi készítette ugyebár az elmúlt évek egyik legjobb magyar filmjét, a Liza, a rókatündért. A krimithrillerben egy maffiafőnökké váló nő életébe nyerhetünk bepillantást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • petrov144 #2
    Mi azért teszünk egy próbát vele, az Aranyélet nagyon tetszett.
  • Zombee #1
    Ez már látatlanban is szar lehet. Érdekes, hogy míg az USA-ban a sorozatok néha már-már mozifilm minőségűek és színvonalasak, itthon minden esetben valami igénytelen buta gagyi jön össze.