Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest kapott az Elton Johnről szóló zenés, életrajzi film

Megérkezett a Rocketman magyar nyelvű trailerje.

A UIP-Duna film kiadta a Rocketman első, magyar nyelvű előzetesét - amiből kiderül, hogy az Elton Johnról szóló alkotás itthon is Rocketman címen fog bemutatkozni nyáron a mozikban. Mivel még messze a hazai premier, egyáltalán nem biztos, hogy a lenti trailer mondatai így fognak hangozni a filmben, illetve, hogy mindegyik szereplő hangja lefixáltnak tekinthető, de a főszereplőé minden bizonnyal marad.


A film hazai szinopszisa a következő: "A ROCKETMAN egy nagyszabású zenés fantázia Elton John áttörést hozó éveinek hihetetlen emberi történetéről. A film azt a fantasztikus átalakulást követi nyomon, ahogyan a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwightból világszerte ismert szupersztár lesz Elton John néven. Az inspiráló történet – mely Elton legkedveltebb dalaira van felfűzve, a főszereplő Taron Egerton előadásában – nyomon követi a kisvárosi srácot azon az úton, melynek során a popkultúra egyik legikonikusabb figurájává nőtte ki magát.
A filmben Jamie Bell alakítja Elton állandó szövegíróját és szerzőtársát, Bernie Taupint, Richard Madden játssza Elton első menedzserét, John Reidet, Bryce Dallas Howard pedig Elton anyját, Sheila Farebrothert testesíti meg.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!