Szekeres Viktor

Kiderült, ki lesz a Hang nélkül 2 rendezője

John Krasinski visszatér a Hang nélkül rendezői székébe.

John Krasinski Twitterén jelentette be, hogy ő rendezheti meg a Hang nélkül (Quiet Place) folytatását, ami 2020. május 15-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, s ezúttal arra is számíthatunk, hogy itthon nem baltázzák el a forgalmazást, és a világpremierrel egy időben láthatjuk mi is.

Az már korábban kiderült, hogy Krasinski íróként vissza fog térni a folytatásra, hiszen megerősítették, hogy ő írja a forgatókönyvet. A színész egy fórumon elmondta, hogy volt egy ötlete a második résszel kapcsolatban, de nem gondolta, hogy életképes, mostanra viszont kiderült az ellenkezője, így nemsokára meg is foganhat.

Mint ismert, a 17 milliós költségvetésű horror tavaszi premierje ellenére is Amerikában 188, a világ többi részén pedig 145 millió dollár bevételt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kelta #7
    Na persze..okoska..ne erőlködj feleslegesen :)
  • ostoros #6
    Miért?
  • yesname #5
    Minden hsz-eddel csak még jobban lejáratod magad. :D
  • Kelta #4
    Nem néztem meg, kb 20 percig bírtam, beletekergettem, majd kuka..és mivel ez egy fillérembe se került, nem járultam semmihez hozzá..
    De büfögd csak a hülyeségeid, felőlem..
    Utoljára szerkesztette: Kelta, 2019.02.23. 15:42:26
  • zetortraktor #3
    Valahol szerintem elismerésre méltó, hogy beismered, hogy csont nélkül bepaliztak, hogy annak ellenére szolgai módon, jó fogyasztóként megnézted a filmet, hogy az alapkoncepciót hülyeségnek tartottad. Köszönet érte, hogy közvetve vagy közvetlenül, de hozzájárultál ahhoz, hogy sok rajongó megkapja a folytatást!
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.02.23. 12:58:51
  • Kelta #2
    Egyetértek, az első is röhejes volt, már az alapkoncepció is hülyeség, és ezt csak tetézték a filmben..
  • Ender Wiggin #1
    az első akkora baromság volt, hogy nyilván az is egy elsőre életképtelen forgatókönyvből készült, amit mégsem kukáztak...