Szekeres Viktor

Végre új hírek a Space Jam 2-ről

2021-ban érkezik a Space Jam folytatása.

A Warner Bros. bejelentette, hogy 2021. július 16-án fogja Amerikában bemutatni a Space Jam 2. részét, vagyis az Indiana Jones 5 premierje után egy héttel, de még éppen a Mission: Impossible 7 előtt - még mondja valaki, hogy a nézőket érdeklik az eredeti filmek! A film főszereplője LeBron James, profi kosaras lesz, a rendező pedig Terence Nance.

Még 2014-ben írtunk arról, hogy alakul a Space Jam második része. Az egész folyamatot az indította el, hogy LeBron James Twitteren azt írta, hogy imádja a Space Jamet és nagyon szívesen játszana egy második részben. Nem sokkal később pedig azt is megszellőztették, hogy a Warner Bros. dolgozik a Space Jam második részén, melynek valóban James lenne a főszereplője - természetesen Tapsi Hapsi és a Bolondos Dallamok-sorozat többi animációs figurája mellett. Később James képviselői tudatták a közvéleménnyel, hogy a kosárlabdázóval ilyesmiről senki sem tárgyalt, de úgy tűnik azóta már ez a kérdés is rendeződött.

Az 1996-os, Michael Jordan főszereplésével készült Space Jam, vagyis Zűr az űrben azon filmek közé tartozik, melyet annak idején a hozzáértők kifejezetten ócskának tartottak, de természetesen a fiataloknak tetszett. S mivel ma azok a fiatalok felnőttek, ezért sokan kellemes emlékek kíséretében gondolnak vissza rá. Egy biztos, miképp a műfaj mostani képviselői, a Space Jam is siker volt: Amerikában 90, a világ többi részén pedig 140 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!