Szekeres Viktor

Elindult a TV2 új, sorozatos csatornája, a JockyTV

Két új csatornát indított el a héten a TV2.

Február 17-től két új csatornával bővíti kínálatát a TV2 Csoport, elstartol a Jocky TV és a Moziverzum - ezzel már 14 adóval rendelkeznek. A Jocky TV a Dallas: Ahogy kezdődött c. filmmel indított, melyet 10 epizódos Dallas maraton követett. A Moziverzum pedig egy országos tévéremierrel kezdett, a Transformers: Az utolsó lovaggal.


A Jocky TV-n a Dallas mellett olyan sorozatokat lehet majd látni, mint A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik. A sok-sok ismétlés mellett a TV2 Csoport azt ígéri, hogy országos tévépremierek is lesznek rajta, például a Rosamunde Pilcher filmek új részei és a Te szent ég című sorozat


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces2 #7
    Lényegében igaz , minden tv csatorna igy vagy úgy akarva , akaratlanul propagandaüzem , terméket , életstilust, politikai nézeteket sóznak rád, kivétel nélkül.......
  • ostoros #6
    Pofád lapos, idióta...
  • zetortraktor #4
    Ezt úgy nevezik, hogy üldözési mánia, konteo és társai. Elég szánalmas dolog így élni, nagyon, nagyon rossz érzés, de szerencsére csak az emberek egy kis százaléka ilyen, onnan lehet megismerni a betegséget, hogy konkrétan mindenben összeesküvést, propagandát látnak. Hiába cselekszik valaki őszintén, önzetlenül, ők csak a hátsó szándékot keresik benne. Épp ezért nem tudják elengedni magukat, mert mindig azt érzik, hogy el akarják kapni őket.:((

    Az ilyet érdemes kezeltetni. Az a gond az egésszel, hogy a felületes szemlélő csak röhög az ilyen kommenteket, mert tényleg viccesek a laposföld hívők, de valójában elég komoly zavartságról van szó. Szorítok neked!
  • ostoros #3
    Naiv kis buta vagy. MINDEN tévé csatorna propagandát közvetít. Mindenhol a világon.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.02.20. 19:48:26
  • mitrop #2
    Engem ez azért nem zavar, mert egy mai tévén ezek a szennycsatornák egy két gombnyomással letilthatóak.
    Nekem a UPC-nél 196 csatornából 140 tiltva van.
    Az jobban zavar, hogy elindult egy új (sorozat) csatorna ami sokadjára megismétli a Dallast, A Walker a Texasi kopót, vagy a Cobra 11-et.
    Aki meg új sorozatra kiváncsi, annak marad a torrent meg a felirat vadászat.
  • Cyberdog #1
    Nem különösebben érdekel a propaganda tv csoport, új kamu csatornái.
    Töröltem őket a kínálatból. Gondolkodom azon is, hogy beszerzek egy lengyel UPC, vagy szlovák DIGI vagy UPC előfizetést. Ott külön választható a extra magyar csomag (amit ha jól tudom még magam is módosíthatok kiejtve olyan TV adókat, mint TV2 csoport, MTVA csoport Echo és Hir Tv). A meglévő magyarul is elérhető adók mellé.

    Egy kis trükközéssel megoldható a dolog. Ismerek én is olyan illetőt, aki az UPC Polska előfizetője és itt él Magyarországon. A magyar nyelvű adások többsége elérhető ott is és nem kell foglalkoznia a TV2 csoporttal, sem pedig az MTVA-val, nem kell olyan sz*rért fizetnie, amit nem is néz.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.02.20. 00:58:56