Szekeres Viktor

Újabb két Marvel-tévésorozatot végeztek ki

Befejeződik a Jessica Jones és a The Punisher is.

A Netflix egy hónappal a The Punisher 2. évados premierje után úgy döntött, hogy nem tart igényt a folytatásra, így megszüntette a sorozatot. Míg korábban, a Daredevil esetében a szolgáltató a közleményében jelezte, hogy a karakter későbbi Marveles projektjeikben feltűnhet, ezúttal nem adtak ki ilyen hangvételű szöveget a sajtónak.

A Netflix ugyanazzal a lendülettel a Jessica Jones-nak is véget vetett, azonban ettől még a sorozat harmadik szezonja fel fog kerülni a platformra, csak azt követően lesz vége a szériának. Mindez egyébként azt jelenti, hogy az eredetileg 52 epizód elkészítésére kötött Disney-Netflix szerződés révén létrehozott 5 sorozatból mindtől elbúcsúztak - 13 szezon és 161 epizód után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Merces2 #4
  Helyes.....remélem végül akkorára dagad a rohadék hogy kipukkad.....
 • takysoft #3
  A Disney saját csatornát hoz létre, és nem szeretné ha a Netflix profitálna a címeiből. Áthozni nem tudja a sorozatokat, így egyszerűbb ezeket elkasználni, és opcionálisan rebootolni pár év múlva.
  Sőt, talán még a színészeket is meg lehet szerezni később, bár erre kevés esély van.

  Ezek nem kell csodálkozni, az összes Marvel termék el fog tűnni Netflixről.
 • Jim Morrison #2
  Daredevilért és Punisherért nagy kár :/
 • Zombee #1
  Kár érte, a Megtorló jó volt. Nem sok köze volt a képregényhez, mert épp a lényeg maradt ki, és csak a záró jelenetben kaptuk meg az igazi Megtorlót, de egy kemény akciósorozatnak jó volt.