Szekeres Viktor

Halálos iramban: Hobbs & Shaw - súlyos lett a magyar nyelvű előzetes

Nincs meglepetés a Hobbs & Shaw magyar előzetesében.

A megszokott hangokkal elkészült a Halálos iramban első spinoff filmjének szinkronizált előzetese. A Halálos iramban: Hobbs & Shaw (a cím az amerikai mintát követi, eredetileg Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw-ként fut az alkotás) augusztus elsején kerül bemutatásra a hazai mozikban, ami azt jelenti, hogy egy nappal Amerika előtt láthatjuk a zúzást. Ezt a videót már több, mint 200 ezren indították el, így mondanunk sem kell, hogy a siker garantált.


A film hivatalos szinopszisa elég bőbeszédűre sikeredett: "Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw.
Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat.
Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget - és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga - a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.
A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    Nem korona, hanem az udvari bolond sok év bolondozás után végre magkapta a csörgős sipkát.
  • wraithLord #4
    Meggyalázása. :D Meggyalázta az már önmagát párszor. :D Ezen felül pedig nem is egy olyan óriási remekmű, hogy lehessen ilyenről beszélni, hogy meggyalázás.

    Szerintem is inkább korona rajta. A műfajban elsőosztályúnak tűnik.... :)
  • kalapos01 #3
    Gyalázás? Korona rajta! Ha valami szuperfunnak néz ki, akkor ez az.
  • Jawarider #2
    Ritka nagy baromság lesz... F&F széria meggyalázása.
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2019.02.13. 09:47:32
  • Zombee #1
    Ez már leírva is nagy királyság, tesztoszteronszagú macsó marhaság. :D