Szekeres Viktor

Bedőlni látszik a Z világháború 2

A Paramountnak nem kell a World War Z folytatása.

A költségvetéssel kapcsolatos problémák miatt a Paramount stúdió lefújta a Z világháború (World War Z) folytatásának tervét. Pedig a második rész előtt elég fényes jövőt vizionálhattunk, amikor tavalyelőtt kiderült, hogy David Fincher rendezheti meg a második részt, bár zöld lámpát nem kapott soha a produkció. A hosszas fejlesztés után úgy tűnik, hogy Fincher túl sok pénzt szánt volna a film elkészítésére. Most már csak az a kérdés, hogy másik stúdió le fog-e csapni a parlagon heverő projektre.

Korábban egyébként 2017-ben tervezték bemutatni a második részt, aminek a rendezésére J.A. Bayona volt kiszemelve, a szkript utolsó változatának megírására pedig Dennis Kellyt szerződtették, hogy a Utopia című az angol sorozat készítője, Steven Knight által írt korábbi vázlatot írja át.

A World War Z a 2013-as év egyik legnagyobb meglepetését okozta mozis bevételek tekintetében. Ugyanis a mindenki által temetett, rengeteg produkciós gonddal küszködő alkotás a nagy bukás helyett hatalmas sikert aratott. A 200 milliós film Amerikában 202, a világ többi részén pedig 338 millió dollár bevételt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!