Szekeres Viktor

Még egy előzetest kapott az Alvilág, az RTL Klub új, magyar sorozata

Új előzetest kapott az Alvilág.

Február 19-én kezdi el adni az RTL Klub új, saját gyártású sorozatát, mely ezúttal nem komédia lesz, mint A mi kis falunk, vagy dramedy A tanárhoz, illetve a Válótársakhoz hasonlóan, és nem is szappanopera, mint a drága örökösök, hanem bűnügyi széria. Tegnap érkezett hozzá a második előzetes.


A sorozat hivatalos szinopszisa a következő: "Nóra (Balsai Móni) családját átjárja a bűn. Apja, bátyja, sőt a férje is drogban utazik – innen van pénz házra, kocsira, gondtalan életre. Nóra soha nem firtatja ezeket a kétes üzleteket – a maga részéről tisztes polgári életre neveli három gyermekét.
Ám egy nap egy motoros támadó lelövi a férjét és Nórának szembe kell néznie mindennel, ami felett addig szemet hunyt. Ez az a nap, amikor a tisztes polgári élet reménye örökre szertefoszlik. Ez az a nap, amikor a gyerekek jövője veszélybe kerül. Ez az a nap, amikor Nórának a férje helyére kell állnia, ha meg akarja menteni a családját.
A bűn mélyén találja magát: fenyegetések és zsarolások csapdájában – egy olyan világban, ahol mindennapos az emberrablás és a gyilkosság. Nóra gengszterektől és zsaruktól szorongatva kíséri meg a lehetetlent: megtalálni férje gyilkosát, bosszút állni… és mindeközben tisztának maradni a saját és gyermekei szemében.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #1
    Kell a hájpolás a gagyi sorozatnak.
    /Ami olyan*életszerű*./
    Ugyebár jellemző a magyar családokra a nagybani,keménydrog terjesztés.
    Ez csupán a amerikai filmek,sorozatok,szánalmas kopija.
    Hja kérem - haladni kell a korral.Magyarországon sem érdekelnek már senkit a vállalkozók problémái,a munkaerőhelyzet,a kivándorlás,az egészségügy.
    Sem a pinyóba kendert termesztó,kispályás luzer.A részegen,szuperverdával gyilkoló,gázoló,kögazdag *nagyarc*,aki röhögve szabadul,és tolja be a viszkit,mielőtt újból bepattan a szuperverdájába...és nyomul tovább bulizni.
    Utoljára szerkesztette: esztyopa, 2019.02.09. 10:42:07