Szekeres Viktor

Hobbs & Shaw: itt az első előzetese a Halálos iramban-spinoffnak

Megkapta első előzetesét a Halálos iramban spinoffja.

Amerikában magyar idő szerint hétfőn, fél órával éjfél után veszi kezdetét az NFL, az amerikai futball bajnokság nagydöntője, a Super Bowl. Ahogy az lenni szokott, a meccs alatt hatalmas összegekért lehet reklámot vásárolni, idén a CBS csatorna több, mint 5 millió dollárért adta a műsoridő 30 másodpercét, így a legtöbb cég igazán igyekezett kitenni magukért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze.


Természetesen filmek közül több nyári nagy dobás is most mutatta be első előzetesét. A Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw című Halálos iramban-spinoff némiképp rendhagyó trailerrel mutatkozott be, ugyanis egy 3 perces anyagot már most elérhetővé tettek a neten, de nem valószínű, hogy a meccs alatt ezt a promót vetnék be, hiszen még a Universal stúdiónak sem biztos, hogy megérné 30 millió dollárt fizetni érte. Minden bizonnyal tehát egy zanzásított változatot láthatunk majd. A lényeg úgy is az, hogy itt a teljes trailer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #3
    Ritka nagy baromság. Eredeti széria megalázása.
  • kalapos01 #2
    Nyilván nincs az az isten, hogy ilyesmit megnézzek, de ezt az előzetest poén volt megnézni, 3 percben tetszik és annyi bőven elég is rá. De szerintem tök pozitív, hogy bevállalják, hogy fullba tolják a kretént. Ezt a műfajt csak így érdemes.
  • hawkie22 #1
    Jó lesz ez, jó kis zúzás.