Szekeres Viktor

2020-ban is Supernaturalt fogunk nézni

15. évadot kapott az Odaát.

Amerikában töretlen a Supernatural sikere, amit a sorozatnak otthon adó tévécsatorna úgy hálált meg, hogy berendelte a jelenlegi készítőktől a 15. évadot is, tehát 2020. májusáig biztosan képernyőn marad a tiniknek szóló, enyhén horroros, jópasis dráma. Az itthon Odaát címen ismert széria a CW csatorna egyik legnézettebb darabja, mely jó eséllyel addig marad képernyőn, míg a főszereplői szeretnék. És egyelőre Jared Padalecki és Jansen Ackles szeretné.

A sorozat hosszú távú sikerének minden bizonnyal az a titka, hogy az évek során rengeteg új rajongót szerzett. Értelemszerűen azok nagy része, akik 2005-ben elkezdték nézni a tinihorror szériát, már réges régen ráunt vagy kinőtt belőle, azonban minden évben érkeztek új nézők, akiknek kitartóbb hányada képes volt kompenzálni a távozókat, aminek köszönhetően az elmúlt években elég stabil volt a nézettség

Érdekesség, hogy az itthon egy ideje nem sugárzott széria pont a napokban folytatódott a tizedik szezonnal - az RTL Klub hétfőn éjszakánként dupla részekkel kedveskedik a legfanatikusabb rajongóknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Daditsx #3
    Én 30+ vagyok, de bírom az ilyen stílusú sorozatokat.
  • NEXUS6 #2
    LOL a 7. évadig bírtam, ezexerint 7-et kihagytam. :D
  • Paddy #1
    2006-ban kezdtem el nézni... repül az idő.