Szekeres Viktor

Alakul a Doctor Strange 2

Már írója is van az új Doctor Strange-nek.

Még mindig csak fejlesztik a Doctor Strange folytatását, tehát hivatalos bejelentés híján nem vehetjük biztosra, hogy lesz második rész, de az már 100%, hogy írója lett a projektnek, mégpedig az első epizódot is jegyző C. Robert Cargill személyében. Ha az ő szkriptje leokézásra kerül, akkor minden bizonnyal a produkciós is meg fogja kapni a zöld utat.

Kevin Feige, a Marvel Studios atyaúristene egyébként már nyáron célzott arra, hogy egyáltalán nincs kizárva a Doctor Strange 2, decemberben pedig a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy Scott Derrickson véglegesíteni látszik szerződését arra vonatkozóan, hogy ő rendezné ezt az epizódot is, miképp az első részt is.

Az, hogy a stúdió folytatni akarja a Doctor Strange-et, egy cseppet sem meglepetés, hiszen a szuperhősfilm sokkal sikeresebb volt, mint annak idején a Thor vagy az Amerika kapitány, és láthattuk, hogy azok mennyire kinőtték magukat. A képregény-mozi bevételei Amerikában valamivel meghaladták a 232,5 millió dollárt, míg Amerikán kívül egészen 445 millióig jutottak el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    nincs szó arról, hogy tetszett bárkinek is. azėrt kap folytatãst, mert az emberek megnézték, mint te.
  • sad1976 #1
    Konkrétan nekem az első rész se tetszett , de hát kinek mi jön be