Szekeres Viktor

Tovább bővül a Halálos iramban-univerzum, újabb karakterek kapnak saját filmet

Készül a második Fast & Furious-spinoff.

Vin Diesel az Instagramján jelentette be, hogy a Hobbs & Shaw mellett egy második spinoff előkészületeit is megkezdik, ami a Halálos iramban-univerzumban játszódna. Ennek főszereplői a franchise női karakterei lennének. Diesel még 2017-ben ismertette erre a projektre vonatkozó terveit a Universal stúdióval, akik most végre bólintottak rá, így Nicole Perlman, Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet el is kezdett dolgozni a forgatókönyvön.

Az, hogy bővül a franchise, nem mondható meglepetésnek, hiszen miután a Halálos iramban 7 minden idők harmadik legnagyobb Amerikán kívüli bevételeit produkálta az Avatar és a Titanic mögött, a nyolcadik rész is befutott az all time lista hatodik helyére (a két film között csak a Star Wars 8 és a Jurassic World 2 volt) hogy aztán a Bosszúállók 3 tavaly mindkét filmet egy pozícióval hátrébb csúsztassa. A lényeg, hogy van egy gigantikus méretű beépített közönség, amelyre lehet építeni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    És ezért is jó ez a film, mert ha sikert arat, máris másképp fog gondolkodni, mert az tuti, hogy nem ilyen lesz.
  • Ender Wiggin #2
    milyen nők? van letti, az özvegy, a mexikói zsaru meg az izraeli modell. hát, amit ezekből ki lehetett hozni, azt már kihozták. asszem autó filmet csak úgy lehet eladni csajokkal, ha a csajok félmeztelenek és a motorháztetőn vonaglanak...
  • dzsagon #1
    Az ostobaság kifizetődő.