Szekeres Viktor

Ütős komédia készül a Trump-féle űrhadseregről

Készül a Space Force.

Space Force címmel rendelt be a napokban új komédiát a Netflix. A munkahelyi sorozat készítője nem más, mint az a Greg Daniels, aki a The Office-szal annak idején bizonyította azt, hogy ért a műfajhoz. Arról nem is beszélve, hogy alkotótársa, valamint a sorozat főszereplője az a Steve Carell lesz, aki a már említett áldokumentarista szériában Michael Scottot alakítva szerzett magának Amerika szerte és az egész világon hírnevet.


A történet pedig arról fog szólni, ahogy szakemberek megpróbálják kitalálni, hogy milyen is legyen az a Space Force a gyakorlatban, amit az amerikai elnök elképzelt magában. Arról sajnos nem szólnak a hírek, hogy mikor és hány epizóddal kerül képernyőre a sorozat, csak abban lehetünk biztosak, hogy idehaza is a világpremierrel egy időben elérhető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • stinkydiver73 #10
  Ez arról fog szólni, hogy pl. milyen pizsamát hordjanak egyenruhának?
 • ostoros #9
  "Ütős komédia készül a Trump-féle űrhadseregről"

  Neked honnan jut eszedbe trump, paraszt kolbász?
 • zetortraktor #8
  Vagy konzervatív fos. Vagy bármilyen fos. A lényeg, hogy Trumpot biztosan nem járatja le, mert lejáratja ő magát, ehhez nem kell IQ nulla módon oldalakban gondolkodni. Ha valamiben a nagy többség egyetért, az az, hogy elég gyépés az amerikai elnök, a két éves életművével sok hahotát meg lehet tölteni.

  ui: azt csak lábjegyzetként, hogy vannak azok az ostoba emberek, akiknek mindenről ugyanaz jut eszébe. mert a sorozatban semmi politika, főleg nem elnöközés nem lesz, ez csak egy szimpla munkahelyi komédia pár emberről, akiket megbíztak valami nemzetbiztonsági fontosságú feladattal. hogy hogy jön ide trump, azt senki nem tudja, csak te. akinek mindig ő jut eszébe mindenről.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.01.24. 12:26:38
 • Oliwaw #6
  Akkor szerinted Trump egy szint a Dumb és Dumberer-el ?
 • Prof William #5
  Drumpról szól szóval witzes lesz. :) Nincs apelláta.
 • NEXUS6 #4
  Emberek, az olyan országok, amelyek valóban rendelkeznek jelentős, az űrt mint hadszinteret érintő képességgel, azok valamilyen formában önálló szervezetként, akár haderőnemként működtetik ezt. Mert így célszerű.
  Ilyen önálló haderőnemi szervezetük van, vagy volt a múltban a russzkiknak, a kínaiaknak, akár bizonyos időszakban az amcsiknak is. Most ennek a haderőnemnek újra nagyobb önállóságot adtak.

  Nem az a röhej, hogy Trump, mit mondott, mert az egy célszerű szervezeti intézkedés volt látva, hogy mind a russzkik, mind a kínaiak továbbra is aktívak ezen a hadszintéren, sőt ez fokozódik.

  A röhej az, hogy a sok tudatlan ember mit képzel emögé, vagy zsigerből csak egy poént lát az egészben, mert ugye tuggyuk, hogy Trunb asszüje!
  Na ez a röhejes! XD
 • mrzed001 #3
  Az a baj, hogy vizuális típus vagyok, és elképzeltem ....
  Így aztán kitört belőlem a röhögés :D

  Ennél csak az nagyobb gond, hogy elképzeltem ahogy egy rakás NASA-s meg kocka inges kocka elé kiáll a főnök, hogy megjött egy ukáz, akkor találjuk ki mi is lehetne az az űr haderő.
  A ledöbbent arcok, a csodálkozó tekintetek, két szemüveges pattanásos zseni ahogy egymásra néz azzal a jól ismert "EZ MEGŐRÜLT ?!??" nézéssel ...
  és a hátsó sorból a csapat bohóca röhögve már üvölti is a döbbent csendbe, hogy: lőjük fel Bruce Willis-t !

  Komolyra fordítva, a legnehezebb dolog egy komédiát parodizálni.
  Márpedig Trumph, meg az elképzelései már maguk is komikusak.
  Ha erre rá tudnak húzni egy ütős paródiát, az nem semmi lesz.
  A legnehezebb műfajok egyike ... és sokan felsültek már benne.

  Szóval hajrá, dobjatok bele mindent srácok ! ... make parody great agian ! :D
  [folyik a könnyem a röhögéstől]
 • Vanek úr #2
  Hát, ha olvastad volna a hírt, akkor nem kérdeznél ilyeneket. :)
 • NEXUS6 #1
  Honnan tudjuk, hogy ütős lesz?
  XD

  Egyesek még nem unják, hogy beszólhatnak Trumpnak? Gratula, csináljunk viccet a fogyatékosokból, kb az a humor szint. ;)
  Szánalom.