Szekeres Viktor

John Wick 3: kőkemény lett az első előzetes

Az újkori akciófilmek egyik császárának folytatásához megérkezett az első trailer.

A John Wick a modern tinik és fiatal felnőttek egyik legnagyobb kedvencévé vált az elmúlt években az akciófilmes műfajban, így nem csoda, hogy a harmadik rész premierjét elég hatalmas hisztéria előzi meg, és amint felkerült a netre az új epizód első előzetese, a spoilerekre éhes rajongók hada meg is rohanta a YouTube-ot, a Facebookot és a Twittert, hogy minél több menő jelenetet ellőjön magának a reklám segítségével.


Mint az már korábban kiderült, John Wick 3: Parabellum lesz asorozat harmadik részének címe. A kifejezés a háborúra való készülésre utal, ami a latin “Si vis pacem, para bellum" szólásból származik, ami az jelenti, hogy "Ha békét akarsz, készülj a háborúra!".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csaba161 #2
    Hát pedig de! Ha megnézed az IMDB alatt, akkor látható, hogy a 18 év alattiaknak jött be leginkább, második a 18-29 kategória, a többi kategóriában jóval rosszabbra értékelték...
  • Zombee #1
    Kötve hiszem, hogy a modern tinik és fiatal felnőttek gerjednek a legjobban egy valóságtól elrugaszkodott, egy főszereplős macsó akciófilmre. Ez tipikusan a rendes felnőttek terepe.