Szekeres Viktor

Itt az első kép Vin Diesel várt képregényfilmjéből

Így fog kinézni Vin Diesel a Bloodshotban.

Vin Diesel megosztott magáról egy képet a Bloodshot forgatásáról az Instagramján, és szinte azon nyomban 1 millióan nyomtak a lájk gombra jelezve azt, hogy milyen nagy hatással van a közösségi kommunikáció a netezőkre. Az ismert Valiant-képregény (Kevin Van Hook, Don Perlin, valamint Bob Layton a készítő) adaptációjának rendezője az elsőfilmes Dave Wilson, a fprgatókönyvírója pedig Eric Heisserer.

A történet szerint a főhőst katonaként megölik, majd ismét életre keltik, immáron technológiailag felturbózva a testét milliárdnyi nanobottal. A tökéletes katona így minden sérülését képes meggyógyítani, alakot tud váltani és a technológiákkal is interakcióba lép, ha úgy alakul.

A tervek szerint a Sony 2020. február 21-án mutathatja be a Bloodshotot Amerikában. Értelemszerűen a magyar premier időpontjáról még fogalmunk sincsen. A film további szereplői Johannes Haukur Johannesson, Toby Kebbell, Sam Heughan, Eiza Gonzalez, Michael Sheen, Talulah Riley, Lamorne Morris, Guy Pearce és Alex Hernandez lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #8
  A lényeg az, hogy amit leírsz a két munka egymáshoz való viszonyáról az csak spekuláció részedről...
 • zetortraktor #7
  mind a forgatókönyv, mind pedig a képregény készítése jóval 1991 előtt elkezdődött. előbbinek több, mint egy év a fejlesztési folyamata (már egy írónál is, itt pedig több változat is volt), utóbbinak még annál is hosszabb az átfutási ideje.

  persze a lényeg felett elsiklottál, mert irreleváns, hogy melyik mikor indult, egyik sem létezett akkor, amikor dolgoztak rajta, így nem is voltak hatással egymásra.
 • robgros #6
  Akkor lassan neki kellene fogni a képregényeknek, legyen valami háttér infó.
 • Ender Wiggin #5
  "A képregény készítése korábbra datálható"

  Én nem vagyok akkora ász, mint te, de a wiki-re hivatakozva azt kell, hogy mondjam: NEM.

  "Bloodshot was created in 1992"

  Szemben ezzel, a filmről:

  "Principal photography began in August 1991", ami azt jelenti, hogy a forgatókönyv minimun 1 évvel még ennél is korábban születhetett.

 • zetortraktor #4
 • Ellaberin #3
  "Így fog kinézni Vin Diesel a Bloodshotban."

  Vin Diesel minden filmben pont így néz ki ;)
 • zetortraktor #2
  A képregény készítése korábbra datálható, de nagyjából ugyanakkor készült a Universal Soldier szkriptje is. Nem mintha bármit is számítana, nyilván függetlenek voltak egymástól, mint ahogy az is tény, hogy a 70-es években is voltak hasonló témával rendelkező regények.
 • NEXUS6 #1
  De jó, egy nem túl eredeti filmből (Universal Soldier 1992) csináltak egy képregényt, amiből csinálnak megint egy filmet. :)