Szekeres Viktor

Végre új hírek a He Man-mozifilmről

Új írókat kapott a Master of Universe-mozifilm.

A Men in Black Internationalt is jegyző Art Marcum és Matt Holloway írhatja újra a He Man-mozifilm, a Master of Universe forgatókönyvét, legalábbis erről értesült a Deadline. A filmet már elég régóta tervezi Hollywood elkészíteni, az első hírek 2007-ben érkeztek róla, de komolyabban csak 2015-ben kezdték el fejleszteni.

A fejlesztés elég jól haladt, már azt is bejelentették, hogy 2019. december 18-án kerülhet a mozikba, azonban nem sokkal ezt követően McG kiszállt a filmből, amit rendezett volna. Akkor még az a hír járta, hogy a forgatókönyv új változatát David Goyer írhatja meg, főszereplőnek pedig A-listás sztárt akarnak szerezni. A nagy kérdés, hogy ki lesz a rendező. (Korábban egyébként a szkriptet Alex Litvak és Mike Finch készítette el, majd azt McG felügyelete mellett írták újra. Érdekesség, hogy a forgatókönyv fejlesztése során először Jon M. Churól (G.I. Joe: Megtorlás) volt szó, mint rendezőről, majd pedig Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) mellett Mike Cahill (I Origins) neve merült fel.)

A Masters of the Universe története egy hercegről szól, aki egy He-Man nevű harcossá változik át, hogy megmentse a technológia és a gonosz Skeletor által fenyegetett Eternia varázslatos világát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #3
    https://www.youtube.com/watch?v=-PgTjhx1VLw