Szekeres Viktor

Megkapta utolsó előzetesét az új Roswell-tévésorozat

Még egy előzetest kapott a Roswell, New Mexico.

Amerikában 1999 és 2002 között három évadot ért meg a Roswell című scifisorozat, aminek az egyik főszereplője az Katherine Heigl volt, aki később hatalmas sikereket ért el a tévésorozatok világában, sőt, pár évig menő, mozis színész is volt. A CW csatorna rebootjának Jeanine Mason lett a főszereplője, akire talán hasonló karrier várhat. Ehhez azonban az új szériának sikert kell aratnia. Íme a legújabb előzetes hozzá a jövő heti premier előtt. (Itthon a kinti bemutatóval egy időben az HBO GO mutatja majd be a sorozatot.)


Az Amblin Television és Bender Brown Productions, valamint a Warner Bros. Television közös produkciójának egyébként nem a korábbi tévésorozat, hanem Melinda Metz Roswell High könyvei fogják jelenteni az alapját, és a készítő gárdájában az eredeti széria íróinak egy része is megtalálható. A történet hőse egy illegális bevándorló lány lesz, aki rájön, hogy gyerekkori szerelme, aki ma egy rendőr, valójában földönkívüli, aki képességeit egész életében titokban tartotta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Csaba161 #3
  Milyen más?
  Ugyan az, hogy izguljunk leleplezik vagy sem a lényt!
  Ugyan az a világító sebhely,
  hogy hogyan élhet egy halálos lövés után a lány.
  STB.

  Az előzetes alapján szó szerint az régi első részt kapjuk...
 • zetortraktor #2
  Ez a lényege, nem? Ugyanaz a kiindulás, hogy legyen valami hasonlóság. Onnan pedig minden teljesen más lesz, esetleg motívumokat átvéve.
 • Csaba161 #1
  Hát ez tökre a régi Roswell első része, abban is lelövik a csajt, majd az alvó ügynök űrlény meggyógyítja és indul a sorozat...