Szekeres Viktor

Aquaman itthon is tovább uralkodik

Aquaman már 300 ezer néző fölött jár idehaza.

Premierjének negyedik hétvégéjén is első helyet ért el itthon az Aquaman. Mindehhez elég volt 31 067 eladott jegy, mely révén 53 millió forint bevételt realizáltak a forgalmazók és a multiplexek. Ezzel a képregényfilm 331 059 nézővel áll, valamint 533 milliós bevétellel, és már most az év tizedik legsikeresebb magyar mozis bemutatója. A hétvégére pedig be fogja előzni a Venomot.

Nem sokkal az Aquaman előtt egyébként a Grincs áll 366 665 nézővel, de az animációs film már lejtmenetben van, pedig csak ötödik hétvégéjénél jár, de 14 611 hétvégén eladott jegy, valamint a 79%-os bevételcsökkenés az ünnepeket követően erre utal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • rebekakocsis #3
  Negyedórából le tudtad vonni azt, hogy nagyon fasza lett. Ez igen. De leugatod aki trailer alapján dönt filmekről. Nagy kópé vagy te.
 • zetortraktor #2
  Nem vitatom, csak a logika furcsának tűnik, hogy a gáz filmeket megnézted (mármint abból következtetek, hogy tudod, milyenek), és most kijön egy, az általános vélemények szerint nem annyira gáz film, és pont ezt nem fogod megnézni.

  Én pont azon gondolkodom, hogy miután az eddigieket nem láttam (a Suicide Squad első negyedóráján kívül, mert azt dicsérték, és tényleg nagyon fasza lett), ezt lehet, hogy megnézem, bár olvasva a véleményeket a látvány, a menőzés és a lükeség miatt jön be inkább a népnek, azok meg engem hidegen hagynak.
 • csicso82 #1
  Azon gondolkodom még ha kijön DVD-n akkor is kihagyom ezek az új DC filmek nagyon gázak.