Szekeres Viktor

Előzetest kapott A drón című új horror

Megérkezett a The Drone előzetese.

The Drone lesz a címe annak az új horrorfilmnek, aminek a főgonosza egy (vagy több) drón lesz - hogy mire is kell gondolni ezen felállás alapján, az a lenti előzetest látva talán be lehet lőni. Nem meglepő módon a film arra fog rákérdezni, hogy mi történik akkor, ha ez a technológia öntudatra ébred.


A film, amely nem valami nagy stúdió terméke, és az idei Slamdance filmfesztiválon kerül bemutatásra, ugyanazon orosz produkciós cég munkája, mint az Unfriended és a tavalyi év egyik legjobb filmje, a Searching. A filmet az a Jordan Rubin írta és rendezte, aki a zombi hódokról szóló Zombeaversszel szerzett hírnevet magának, a főszereplők pedig Alex Essoe és John Brotherton lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Merces2 #5
  amit belinkeltél az jó esélyel leküzdhető egy vödör vizzel, de ha nem, jöhet a molotov koktél.....
 • wraithLord #4
  Amíg nincs saját öntudatot kifejleszteni képes AI, addig nem valós. Ez ahhoz van kötve, nem ahhoz, hogy milyen durva gépeket/robotokat tudnak csinálni. Ilyen erővel miért nem csinálnak tankos horrorfilmet, egy tankot legalább nem lehet egy ujjal leütni, mint egy ilyen drónt, hanem átmegy rajtad.
  Köze nincs a technológiához, csak 'misztikusan életre kelt élettelen tárgy gyilkolászik' témájú vicchorror.

  Egy szerencsétlen kameradrónnal játszanak el klasszikus horrorjeleneteket. Nem lehet kibírni röhögés nélkül.
  Pl. amikor a csaj meglepődik, hogy a drón a takaró alatt van... Hogy került oda? Kapott a Phantom egy frissítést, és most már takaróalámászásra is képes? És mit csinál ott? Takaró alatt repülni nem tud. Kamerázza a néni csúnyáját? :D És utána mit csinál vele, feltölti a netre, és meglátja a Cukkerberg? Na pl. ez egy valós probléma. :D
 • bandeeeeee #3
  Próbáljátok ezeket a robotokat kikezdeni. A kérdés feszegetése valós! ÍME:
  Próbálj meg egy ilyennel elbánni, főleg ha még fegyvere is lesz:
  https://www.youtube.com/watch?v=fRj34o4hN4I
 • sz4bolcs #2
  besírós xDDD
 • wraithLord #1
  Nem meglepő módon a film arra fog rákérdezni, hogy mi történik akkor, ha ez a technológia öntudatra ébred.
  Belecsapsz az egyik rotorba egyet, és leesik a drón. Vagy megvárod, amíg lemerül, ha nem akarsz kárt okozni benne... Phantomnál még kézzel is bele lehet nyúlni a rotorba, Inspire-nél azért meggondolnám már. Ez amúgy valami DJI reklám?