Szekeres Viktor

Rendezőt válthat a Hang nélkül folytatása

Lehet, hogy nem John Krasinski rendezi a Hang nélkül 2-t.

A Hang nélkül (Quiet Place) világa nemsokára bővülni fog, azonban egyáltalán nem biztos, hogy az expanziót John Krasinski, az első epizód rendezője fogja felügyelni, ugyanis még mindig nem kötelezte el magát a produkció mellett, habár kategorikus nemet sem mondott még. Biztosnak csak az tűnik, hogy a történet új főszereplőkkel folytatódik majd, és nem a már megismert Abbot családról fog szólni.

Az viszont legalább kárpótolhatja a rajongókat, hogy miképp arról nemrég mi is beszámoltunk, John Krasinski legalább íróként vissza fog térni a folytatásra, hiszen megerősítették, hogy ő írja a forgatókönyvet. A színész egy fórumon elmondta, hogy volt egy ötlete a második résszel kapcsolatban, de nem gondolta, hogy életképes, mostanra viszont kiderült az ellenkezője, így nemsokára meg is foganhat.

A folytatás 2020. május 15-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. A dátum mindenféleképp kiemeltnek számít, sokkal nagyobb bevétellel kecsegtetőnek, mint az idei, áprilisi. Egy valami biztos, hogy a 17 milliós költségvetésű horror még a tavaszi premier ellenére is Amerikában 188, a világ többi részén pedig 145 millió dollár bevételt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)