Szekeres Viktor

Az Aquaman lehet minden idők legsikeresebb DC-s képregény-filmje

Az Aquaman tovább száguld.

Hétvégén nemzetközileg az Aquaman már majdnem elérte a 750 millió dolláros bevételt, ami bizony azt jelenti, hogy elérhető közelségbe került az egymilliárd dolláros világbevétel. Egy valami azonban már most biztosnak látszik, az alkotás a mostani DCU-filmek királyává fog válni, hiszen a Wonder Woman 821 milliós bevételét könnyedén fogja lekörözni, és a Batman Superman ellen 873 milliója sem sokáig fog ellenállni a rohamainak. A nagy kérdés csak az, hogy van-e annyi szufla a filmben, hogy Christopher Nolan két Sötét lovagos filmjét lehagyja? (Az egyik 1,004, a másik 1,084 milliárdos világbevétellel bír.)

Szemben az említett Nolan-filmekkel, az Aquaman sikere nem Amerikának köszönhető. Míg például A sötét lovag hazájában 533 millió dollárig jutott el, az Aquaman még csak 188 milliónál tart, ami nyilván 250 millió környékére is fel fog kúszni. Jason Momoa karakterét a nemzetközi, kiváltképp a kínai siker juttathatja el a csúcsra, hiszen ott akár még az amerikai bevételnél is magasabbat érhet el a film. (Érdekesség, hogy A sötét lovagot például be sem mutatták Kínában, de A sötét lovag: Felemelkedés is csak 52 milliós bevételt produkált ott.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    Atyauristen...marmint ahhoz kepest, hogy DC nem volt rossz..Valamivel a WW alatt...Volt kb 3 poen, jopar szembantoan szar minosegu CGI (bar tobbnyire okesak), meglepoen szepen felepitett hatter a fo karakternek, brutalis mennyisegu logikai baki es egy eszbontoan dogos voros....Semmi penzert meg nem neznem meg egyszer, de nem is ereztem kidobott penznek a mozijegy arat...
  • kraven54 #4
    Látom sikerült értelmezni hawkie22 mondatát :D Nekem Nolan DC az egyetlen nézhető, bár Aquamant-t nem láttam még.
  • Ender Wiggin #3
    nolannál nem nehéz jobbnak lenni. nála szarabb rendezést senki sem produlált a szuperhős zsánerben...
  • hawkie22 #2
    Az lehet, viszont az eddigi DC-filmek között Nolan trilógiáját leszámítva a legjobb, ami a rendezést illeti. Megérdemelten hozott ennyi bevételt. Várós a 2. rész, ha azt is Wan rendezi, akkor nálam azonnal moziban nézös lesz, ha kijön.
  • raveride #1
    vízemberrr, tehát vízfejű így nem lehet vmi okos...