Szekeres Viktor

Az X-Men és a Fantasztikus Négyes nemsokára visszatérhet a Marvel Studioshoz

Lehet, hogy nemsokára Pókember együtt fog harcolni a mutánsokkal?

A Marveles képregény-adaptációk rajongóinak egyik komoly bánata az, hogy annak idején a karaktereket különböző stúdiók között osztották szét, s míg a Paramount Vasembert, a Sony pedig Pókembert már visszaszolgáltatta a Disney-nek, az X-Men mutánsai, valamint a Fantasztikus Négyes tagjai még mindig Fox-tulajdonban vannak. De elvileg már nem sokáig. hiszen küszöbön áll a 20th Century Fox Disney általi akvizíciója.

Arról azonban eddig még nem nagyon volt konkrétum, hogy a fenti karakterekkel mi a helyzet, azonban Kevin Feige, a Marvel Studios feje a napokban erről is nyilatkozott, és elmondta, hogy azt közölték vele, hogy elég jó eséllyel a jövő év első félévében a Marvel Studios meg fogja kapni "a kirakós hiányzó darabkáit" is. Elmondása szerint nagyon jó érzés, hogy végre visszatér egy ernyő alá az összes Marvel-karakter, s ezen nem is csodálkozunk, hiszen jó pár ismert figuráról van szó, akiket ismét ezerféleképp lehet majd különféle sztorikban párosítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Detto. 6 évesen találkoztam először a Batman és Pókember képregényekkel. Majdnem 30 éve. Akkor is megnéztem volna ilyen filmeket, de baromi kevés volt, igazából a 89-es Batman-on kívül csak a Tini nindzsa teknősök volt jó. De mozifilm nem is volt, csak a béna tévés Pókember, Amerika kapitány, a Lou Ferrigno féle Hulk sem volt épp egy csúcsminőség. Bár az valamennyire mégiscsak vitte valamire, mert később az Ultron koráig Ferrigno volt Hulk hangja a nagy filmekben is.
    Most végre meg lehet ezeket nézni, a többség azért nem rossz. Igazából annak viszont nem örülök, hogy az X-Men is a Disney-hez kerül, azok szerintem mindig is jól sikerültek, igazából csak a 2013-as Rozsomák film volt gyenge.
  • zetortraktor #6
    "ennyire nincs ötlet az usa - ban,hoollywood egy rakás"

    Megjegyzem, ilyet meg csak elég iqnullák írnak. A szuperhősökhöz nem kell ötlet? Hollywoodban pedig heti 1-2 zseniális film így is kijön a 10-15 premierből. Az, hogy te csak rakás szarokat nézel, csakis téged minősít.

    A szuperhősös képregények majdnem 80 éves történelemmel rendelkeznek, és képregény, 200 sorozat évi 12-24 füzetének formájában sem váltak sokak számára unalmassá. Miért lenne unalmas 3 évente 1 Pókember?
  • zetortraktor #5
    Ez elég ovis szintű kérdés.

    Nem unalmasak a komédiák? Vagy a horrorfilmek? Vagy a drámák? Vagy a krimiregény-adaptációk? Annak unalmasak, akik ezerrel nézik őket, de ők meg azért nézik, mert szeretik, meg évi 3-6-ban mi lenne unalmas? Aki nem nézi őket, annak meg nem unalmasak, mert... nem nézi őket. Én sem unom őket, mivel nem látom, cserébe sok horrort nézek, de azokat sem unom, mert szeretem őket, azért nézem.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.12.30. 14:27:27
  • hawkie22 #4
    Kérdésedre válaszolva nem, nem unalmasak. Aki gyerekkorában képregényt olvasott, netalántán azon nött fel, azoknak igenis jó szórakozás egy ilyen filmre beülni. Például én is ilyen vagyok. Jó érzés a mozivásznon látnom gyerekkorom höseit, 35 éves vagyok, mégis jó dolog arra a másfél-két órára kikapcsolni az agyat és élvezni a filmet.
    Egyébként pedig annyi film van egy évben, ezeknek csak elenyészö része szuperhös film, de mivel ezek látványfilmek, természetes, hogy a legtöbbet ezen filmek elözeteseit adják le mozikban, tv-ben stb. Ergo ezeket látod legtöbbször, a többi filmröl meg hallomásból nyersz infót, esetleg véletlenül találsz rá. És a piacon nem csak Hollywood van. Van pár jó német film, a franciáknál is található pár jó film az utóbbi idöben. De általában ezeket a filmeket a magyar mozik nem veszik át, pedig tudnék sorolni az utóbbi pár évböl pl. sok német filmet (itt kint élek), ami érdemes megnézésre.
  • wraithLord #3
    Azt hittem, arra fogsz kilyukadni, hogy van elég filmes próbálkozás, és vannak normális filmek is, maximum ő csak a képregényfilmekről hall, mivel azt lényegesen többet reklámozzák, nem kell hozzá érdeklődni a filmek iránt, akkor is az arcába tolják, ha nem tesz semmit.
    Mondjuk szerintem van ennek egy olyan oldala is, hogy mostanában a sorozatok nagy átlagban színvonalasabbak, a híres színészek is egyre több sorozatszerepet vállalnak, és ma már a legkisebb mértékben sem sejtet lecsúszást, ha valaki sorozatszerepben jelenik meg.

    De ami végül kisült belőle, az mindössze annyi, hogy "ne kritizálj, ha nem tudsz jobbat csinálni". Ami már ott sántít, hogy feltételezem, Hollywood nem magának csinálja a filmjeit (sőt, egy alkotónak általában mindig van célközönsége), a befogadó pedig egy saját gondolatokkal rendelkező lény, nem pedig egy kredenc, ahova mindent fel lehet pakolni. Továbbá pl., attól, hogy valaki nem tud főzni, még meg tudja mondani egy kajáról, ha az szar, vagy legalábbis hogy nem ízlik neki.
  • diegho #2
    A lehetőség adott. 1900 óta átlagosan 2577 filmet mutattak be egy évben, ami alig több, mint 300000 darab ötlet és forgatókönyv. A nickedből ítélve 27 éves vagy, tehát tegyük fel van még 50 éved. Mivel szerinted ezt jobban lehet csinálni, van még időd prezentálni pár ezer jó forgatókönyvet, hátha neked tényleg jobban megy!
  • terminatoR1991 #1
    Nem unalmasak még ezek a szuperhős filmek,hány száz évig mennek még ,ennyire nincs ötlet az usa - ban,hoollywood egy rakás .... lett.