Szekeres Viktor

Pusztít az Agymenők 12. szezonjának magyar nyelvű előzetese

A The Big Bang Theory itthon is a végéhez ér.

A Comedy Central itthon január hetedikén kezdi el adni az Agymenők 12. szezonját, amihez már sugározzák is a magyar nyelvű előzetest, amit meg is lehet nézni lejjebb. Mint ismert, a nyár folyamán a készítők, valamint a gyártó mindent megtett, hogy meggyőzze a szereplőket egy 13. évadról is, azonban Jim Parsonst még színésztársai sem tudták rábeszélni a folytatásra, így a mostani részek fogják jelenteni a hattyúdalt.


Az egykor igazi nézettségi nagyágyúnak számító komédia még most is rengeteg amerikait ültet le hétről hétre a képernyők elé, ami azért is érdekes, mert a minősége már évekkel ezelőtt átlagos, illetve az alatti szintre süllyedt. És az is elég beszédes, hogy a sorozat még így is szállította a számokat, miközben jóval viccesebb és kreatív komédiák a második szezonjukat sem élték meg. Márpedig ez több, mint elismerésre méltó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #5
    Nem megfáradt, csak megváltozott (az agymenőknél is ez a helyzet). Az NCIS-nél több alap szereplő elhagyta a sorozatot, és az újak miatt már más az egész. Nem tudják az írók ugyanazokat a karaktereket hozni, mint korábban (Tony nagyon emlékezetes volt, illetve Ziva is); az újaknak meg nem lehet már ugyanazt a stílust adniuk (nem is annyira hitelesek benne, más stílussal meg nem nagyon tetszik a régi rajongóknak). Az agymenőknél szerintem a geek-viccekből/vicces jelenetekből is kifogytak, a régieket meg folyton folyvást ismételgetni egy idő után unalmassá válik. Ezért lettek a változások (legalábbis szerintem), és ezért tűnhet egyeseknek úgy, hogy 'rosszabb' lett - holott csak váltottak, mert váltaniuk kellett.
  • nlght #4
    a Simpson család 25. évadán is sírva röhögtem, a kérdés az hogy ügyelnek-e a minőségre a készítők vagy szarnak bele és csak a pénzért bemennek dolgozni egy kicsit
  • csicso82 #3
    Fölösleges a végtelenségig húzni, más stílus de az NCIS is már a 16 évadánál jár de már nagyon befáradt az egész a 10-ik évad körül már abba kellett volna hagyni. Ez sajnos minden sorozatot elér.
  • bunny #2
    Haha, milyen igaz! Kivéve hogy nem csak ott, mert ha az ember elég ügyes több csatornán párhuzamosan is megcsípheti :)
    Egyébként egyetértek a cikkel, iszonyúan ellaposodott - de az ember már csak megszokásból is nézi, meg persze ha már 11 éven keresztül követte, csak megnézi már mi történik a szereplőkkel. De igazából az lett mint pl. a Jóbarátokkal, elment a megházasodunk családot alapítunk irányba és jó uncsi lett, ahogy ez is. Meg kellett volna hagyni a négy kocka humoreszkjei szinten, elketyegett volna még sok évadot.
  • BaliBoy #1
    " A The Big Bang Theory itthon is a végéhez ér. "
    Bárcsak így lenne! De még vagy 2346-szor fogják ismételni a Comedy Centralon.