Szekeres Viktor

Az év egyik legnagyobb bukása lehet a Forrest Gump rendezőjének új filmje

Megbukott az Isten hozott Marwenben.

A kritika sem volt oda túlságosan érte, a közönséget sem nagyon érdekelte Robert Zemeckis új filmje, az Isten hozott Marwenben (Welcome to Marwen), ami így könnyen lehet, hogy mégsem kerül itthon mozikban március elején. A 2010-es dokumentumfilm, a Marwencol adaptációját nem elég, hogy nem nézték meg sokan, de a nézőknek sem nagyon tetszett, hiszen B- átlagosztályzatot adtak csak neki, és a 27%-os RottenTomatoes-mutató is elég beszédes sajnos.


Az Amerikában pénteken bemutatott, 40-50 milliós költségvetésű alkotás mindössze 2,3 millió dolláros bevételt produkált eddig, ami az elemzők szerint nagyjából 60 milliós mínuszt jelenthet a produkció számára. A hírek szerint egyébként az volt a terv, hogy világszinten 120 milliós kampánnyal indítják útjának az alkotást, azonban miután a gyártó, Universal stúdió látta a végeredményt, ezt nagyjából lefelezték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Elég sok szemetet találsz mindenfele, amit a kritikusok lehúztak, szóval nem fogsz unatkozni. Sok tinimocsok, nyálas csajos filmek, zséhorrorok.

    (Egyébként a stúdió nem húzza le a saját filmjét, hiszen annak létrehozásában részt vesz tevékenyen. Ők csak látták, hogy ezt nem fogják tudni eladni. És nem tévedtek.)
  • kékherceg #1
    Végre egy film ami jónak tűnik, főleg ha a kritikusok meg a stúdió lehúzták