Szekeres Viktor

Itthon a kutyát nem érdekelte a zseniális Pókember-animációs film

Ahogy arra számítani lehetett, alig mentek el a magyar nézők hétvégét Pókembert nézni.

Amerikában elég nagy sikernek bizonyult a Pókember - Irány a Pókverzum, itthon viszont totális közöny fogadta a premiert. Ami egyrészt nem meglepő, hiszen itthon a Pókember-filmek mindig is visszafogottan szerepeltek a mozikban, másrészt viszont sokan tartják úgy, hogy ami rajzolt, azt elég könnyű eladni a gyerekeknek, ennek a filmnek pedig megvolt az előnye, hogy a fiatalság mellett az idősebbek is tudták értékelni, nem csak a képregény-rajongók.

Akárhogy is, múlt hétvégén mindössze 11 404 jegyet adtak el a film vetítéseire, pedig 46 moziban játszották, ez pedig 16,6 millió forintos bevételt jelentett, valamint egy hatodik helyet a hazai mozifilmes toplistán a hétvége adatok tekintetében. A filmet az újoncok közül nem csak az Aquaman körözte le, hanem még az Álommeló című romantikus komédia is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Te ortopéd barom, mégis mi alapján döntsön valaki? Az SG cikkek alapján? Amúgy az előzetese is semmitmondó és unalmas.
  • zetortraktor #2
    Szar érzés lehet, de szerintem nincs ezzel semmi gond! Nem csak te vagy ennyire befolyásolható, akadnak sorstársaid, bár azért a többséget azért mással szokták a multik irányítani, ők nem a reklámok hatására döntenek.
  • Zombee #1
    Pókmalac miatt engem sem érdekelt.