Szekeres Viktor

Itt van Hellboy első előzetese

Megérkezett az új Hellboy első trailerje.

Bemutatta a Lionsgate a Hellboy első előzetesét, és a jelek szerint nem sikerült minden rajongót meggyőzni, hiszen a YouTube-on 4/1-arányban vannak jelen a pozitív és negatív lájkok, ami ugyan első pillantásra kedvezőnek tűnik, de valójában nem az, ugyanis a legtöbb trailer esetében nagyságrendbeli különbségek mutatkoznak a mindig többségben lévő felfele, valamint a lefelele mutató hüvelykujjak között.


Amellett, hogy páran a trailer stílusát is kifogásolják, legtöbben Hellboy kinézetével nem tudtam megbarátkozni, és annak ellenére, hogy komolyan el volt változtatva a maszk és jelmez révén, sokan Ron Perlmant sírják vissza. Az új Hellboy a Stranger Things sztárja, David Harbour lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    Hat lehet, hogy jo lesz, de hogy furan (es valahogy valoban igenytelenebbul) nez ki, mint Perlman, az tuti..Szoval csatlakozom az elottem szolokhoz...
  • Ender Wiggin #3
    perlman jobban hozta a poénos beszólásokat és a mellékkarakterek meg a gonoszok is valahogy sokkal jobban sikerültek a régiekben. engem nem győzött meg az biztos.
  • wraithLord #2
    Szerintem így elmaszkírozva kb. tökmindegy, hogy hány éves. Elsősorban azért nem Perlman játssza, mert ennek a filmnek semmi köze az előző két filmhez, hanem ez egy rebootszerűség.

    Nekem a Hellboy arcmaszk nem jön be, úgy néz ki, mintha a Buffy, a vámpírok réme vagy az Angel kelléktárából rángatták volna elő valamelyik démon maszkot. És olyan jól néz ki a színész fején, mint a Men in Blackben az óriáscsótányon az emberbőr.
  • HyBrIDNyLA #1
    Kár, h nem Ron Perlman már a Hellboy, de már 68 évesen nehezen tudná eljátszani hitelesen. Lássuk a medvét! (: