Szekeres Viktor

A Venom sikeresebb lesz, mint a legutóbbi Pókember?

A Venom még mindig nem hajlandó leállni.

Nemsokára kifut a mozikból a Venom, de ha a Disney és a helyi forgalmazók az ünnepek alatt megnyomják, akkor bizony a film világbevételben lekörözheti még a Pókember: Hazatérést is, ami bombameglepetés lenne az előzetes elvárások alapján, valamint azt tekintve, hogy utóbbi elég nagy sikernek bizonyult.

A Venom ugyanis nemsokára eléri nemzetközileg a 860 milliós bevételt, és a Pókember-film 880 millióval zárta szereplését. A Marvel-filmek közül még ennél is közelebb áll A galaxis őrzői második részéhez, mely globálisan 864 millió dollárig jutott, és az is sokkal kommerszebb, közönségbarátabb, mint a Tom Hardy főszereplésével készített darab. A Venom egyébként Amerikában is elég sikeres, hiszen már 213 millió dollárt termelt ott, de a siker mértékét a kínai bevételek befolyásolták leginkább, az ázsiai országban nemrég került a képregény-mozi 270 millió dollár fölé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MerlinW #4
    Minden Disney ami Marvel.
  • Zombee #3
    Szerintem elég kommersz volt a Venom, viszont egyáltalán nem rossz.

    Kár, hogy ez nem Disney produkció, ők aligha fogják megnyomni az ünnepek alatt. :(
  • kalapos01 #2
    Megnézted ezt? Megnézted. Megnézted azt? Megnézted. Ennyi. Nem tanulsz és hozzájárultál mindkettő sikeréhez. Továbbra is zseniális az ízlésed, hogy minden szart megnézel, és sápítozol róla.
  • Ender Wiggin #1
    pedig hát a venom kb. minden szuperhős filmnél felejhetőbb szartenger összecsapva 100 percben (nem is volt ebben a kliséhegyben mondjuk több).