Szekeres Viktor

Bitang egy plakátot kapott a Hellboy

Csütörtökön érkezik a Hellboy első előzetese.

Hollywoodban az elmúlt években szokássá vált, hogy egyes sikerfilmek reklámja is reklámot kapjon. Ez azt jelenti, hogy a küszöbön lévő előzetes premierjének dátumát a stúdiók marketingesei egy afféle elő-előzetessel hirdetik, így generálva egy kis hype-ot a reklámnak, mely jó eséllyel ekképp jobban is fog teljesíteni. A Lionsgate azonban megelégedett egy előzetesen kiadott új plakáttal is a Hellboy kapcsán, melynek trailerje csütörtökön debütál.

Kíváncsian várjuk, hogy az előzetes meg fog-e egyezni azzal, amit az októberi New York Cityben megrendezett Comic Conon bemutattak, és amit kikalózkodtak a netre leleményes rajongók - azt a trailert itt lehet megnézni. Jó hír a szinkronrajongóknak, hogy a premier után nem sokkal a magyar változata is meg fog érkezni a trailernek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kropotkin #3
    Tökéletesen igazad van Zombee.
    Én azért drukkolok nekik - nem örülnék egy olyan csúfos buktának mint a Momoa féle Conannál.
    Egyébként Pearlman nem egy tucatszinész, függetlenül attól, hogy néha mihez adja a nevét.
    Utoljára szerkesztette: kropotkin, 2018.12.20. 11:07:21
  • zetortraktor #2
    Tényleg nem a vita miatt, de szerinted mennyi az esély arra, hogy egy karakterre elsőre megtalálják a legjobb magyar hangot? Tippre ltt volna egy tucat jobb, vagy ugyanolyan jó, mint ő, ergó nem kell ragaszkodni most, hogy más alakítja. A másik meg, hogy ha székhelyi józsef (rip) vagy kulka jános lett volna az első hang, akkor most hozzájuk ragaszkodnál, nem? Mert csak velük hallottad a karaktert. Vagy akkor is RG-t követelnéd?

    Persze jó lenne, de okosabb, ha elkülönítik a karaktereket, hiszen ennek más lesz a története, máskėpp néz ki, más lesz a környezete, stb.
  • Zombee #1
    Ha nem Reviczky Gábor lesz Hellboy, akkor kár is szinkronizálni. A 2. rész élvezeti értékén is sokat rontott. A plakát aranyos, kíváncsian várom, mi sül ki belőle, bár egy Del Toro/Ron Pearlman féle 3. résznek jobban örültem volna. Bár Pearlman már öreg lassan a szerephez.